writing-img

Potrdilo, da otrok lahko potuje s starimi starši

clock-img

30.05.2007, 19:22

clock-img

Tula

pencil-img

154

Pozdravljene!
Da se stvar malo zakomplicira, me zanima, glede na to, da sva z možem prijavljena vsak v drugi občini, ki sta precej narazen, otroka sta prijavljena na istem naslovu kot jaz, ali lahko gre mož s taščino osebno na upravno enoto po potrdilo za potovanje v tujino?
Hvala za odgovore.

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

clock-img

30.05.2007, 19:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kolikor se spomim lahko. Tako smo mi naredili oz. mož je šel samo z dokumenti otroka in povedal s kom bi naj otrok potoval preko meje. Bokje pa je, da vseeno vzame š osebno s seboj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.05.2007, 20:57

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ja pa rabiš tudi številko osebnega dokumenta osebe za katero delaš potrdilo (torej babice ali dedka), ter njegov EMŠO.

clock-img

30.05.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem morala biti zrave, ko smo šli po potrdilo za nečakinjo, ki je potovala z mano, ker sem mogla podpisat potrdilo.

clock-img

30.05.2007, 21:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

V Kranju rabiš: svojo osebno, osebno otroka in osebno tistega, s katerim bo potoval.

Če imajo otroci tvoj priimek ti svetujem, da mož vzame s seboj še rojstni list.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

31.05.2007, 12:01

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Jaz sem za svojega user posted image ravno včeraj šla po potrdilo.Ne rabiš nič,razen svoje in otrokove osebne(jaz sem dala delat,da potuje sam).Če pa želiš navesti točno določeno osebo,potem pa rabiš še osebno od tiste osebe.

clock-img

05.06.2007, 18:30

clock-img

Tula

pencil-img

154

No, če bo katera to še brala: torej, mož NI mogel dobiti potrdila, ker tamala ni prijavljena na istem stalnem naslovu kot on.
Prekl..... banda birokratska!
In zdaj mi je spet dokumete poslal nazaj in moram jaz tu pri nas na občino. Pa to je za kozlat. Huje, kot če bi bila ločena ali pa v izvenzakonski skupnosti.
Besna sem bila ko ris.
Toliko, pa lep pozdrav.

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

clock-img

05.06.2007, 23:00

clock-img

Anonimen

Moj Kamikaza je oče mojega Robija. In dokler nismo imeli urejenega očetovstva, je moral Kamikaza na UE dobiti potrdilo (z mojim strinjanjem, seveda), da gre lahko z lastnim sinom čez mejo na Hrvaško! user posted image

Ampak zdaj je pa OK. Konec maja sem bila na UE in je Kamikaza potreboval potrdilo samo še za Jana, ki ni njegov sin. Brez taščine prisotnosti pa sem lahko dvignila tudi potrdili zanjo za oba otroka, da bosta lahko šla na Hrvaško z njo. Samo povedala sem jim njene podatke in so natisnili potrdili. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem