writing-img

Potrdilo o materinski šoli

clock-img

10.07.2006, 13:16

clock-img

natja_

pencil-img

176

Živjo user posted image

Iščem in iščem po forumu...user posted image ,  vem, da je bilo že objavljeno kam priti po potrdilo o obisku materinske šole, če si že enkrat hodil na predavanja. Moja deklica je dopolnila štiri leta in takrat sem hodila na predavanja, zdaj pa se bliža oktober (takrat imam rok) pa se mi kar ne da še enkrat.
Hodila pa sem v Lj, v tiste barake zadaj pri porodnišnici. Mi lahko katera pove kje se lahko oglasim, da dvignem potrdilo o takratnem obisku, da ne bi rabila še enkrat hodit na ta predavanja - za moža pa itak moram plačat tistih 4000 sit(je še tolk?), da je lahko prisoten ob porodu.

Hvala za informacije že vnaprej.... lepo nosečnost vsem...

natjauser posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.7.2006 15:51:04 >

clock-img

10.07.2006, 14:39

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

kakor jaz vem je treba še enkrat user posted image vsaj pri nas. Se pa vpiše v materinsko knjigo 

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

10.07.2006, 18:03

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Štempiljko dobiš v materinsko knjižico, prav v tisti leseni rjavi stavbi v prvem nadstropju. Za moža pa je za plačat 4000 sit, samo če je bil pri prvem porodu zraven pred 4 leti ti ni treba palčat 4000, ker velja 5 let. Za vsak lučaj pa vseeno pokliči v materinsko šolo.

clock-img

11.07.2006, 08:18

clock-img

natja_

pencil-img

176

Aha, hvala.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem