writing-img

Potrebujem kolo za voziček Quinny 3XL Comfort

clock-img

21.05.2009, 11:21

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Potrebujem kolo za voziček Quinny 3XL Comfort.

Zračnico smo že trikrat zamenjali in se vedno znova preluknja, tako da je verjetno kaj narobe s kolesom. V spletni trgovini Sonček, kjer sem voziček kupila, mi niso znali pomagati, ker imajo samo zračnice in plašč za kolo, v Baby centru mi niti približno ne znajo pomagati, tako da ste punce s foruma moje zadnje upanje.

Morda ima katera na podstrešju ta voziček in ga ne bo več potrebovala? Ali pa imate kakšen nasvet, kako naj kolo popravimo ali pozna kakšen servis, kjer bi kolo lahko popravili?

clock-img

21.05.2009, 12:04

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja to je dejansko pomanjkljivost Quinnyja Freestyle Comfort. Jaz imam štirikolesnika in imamo tudi probleme z obrabo gum

clock-img

21.05.2009, 13:15

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Metuljček Cekinček mislim, da bi bilo najbolje, da se obrneš na servis koles.

Ti si moj b..

clock-img

21.05.2009, 16:52

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Mi imamo tudi ta problem, ko je enkrat počila oz. spustila, vsakič ko jo zamenjamo se zgodi isto - jst sm obupala in smo za našega tretjega navihančka kupili nov voziček, ker gume tudi niso ravno poceni, da jih stalno menjaš - pojdi pa do kakšenga kolesarskega servisa!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

21.05.2009, 19:17

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

3xl sem enkrat vidla v ljubljani z gumami od bmx-a. Kramparce. Je kar hudo zgledal. Tako da poskusi kupit gume za kolo. Zadnje so 12,5", sprednja pa 10,5"

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem