cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potrebujem nasvet!

clock-img

31.08.2007, 08:46

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zanima me, kaj bi storile na mojem mestu.

Zato, ker sem kar pridna šopingholičarka (beri: preveč zapravljam za cunje), se mi je v zadnjih letih nabralo malo morje cunj, ki sem jih imela oblečene enkrat ali nobenkrat (pojma nimam, kako mi uspeva). Sedaj sem mojemu user posted image  obljubila, da se bom znebila viška cunj, ker mi ureja garderobno sobo. In sedaj iščem najboljšo rešitev...
V moji omari variirajo cunje v 4 različnih številkah (ja, se redim in hujšam), različnih znamk... Nekaterih niti pod razno ne nameravam podariti, zato bi jih rada prodala. A mislite, da sploh kdo kupi rabljena oblačila ali ne, predvsem taka, ki so priznanih blagovnih znamk in oblečena enkrat ali dvakrat? V glavnem - dobila sem rok: 1 mesec časa imam, da spraznim omare na poluser posted image
Svetujte, kaj naj naredim.

clock-img

31.08.2007, 08:49

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Seveda folk kupuje tudi rabljena oblačila. Postaviti pa moraš neko solidno in ne preveč zasoljeno ceno, drugače ne boš ničesar prodala.

clock-img

31.08.2007, 08:52

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Daj oglas na Bolho. Vendar ne pretiravaj s ceno oz. glej da ne boš za rabljeno obleko zahtevala samo par € manj kot za novo.
Lahko pa zadeve poslikaš, daš na net in link pripopaš na MO tu na RR, mogoče se ti bo katera oglasila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.08.2007, 08:52

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Povej kakšne številke-velikosti imaš, za kakšna oblačila gre, in sigurno se ti katera javi. Jih kar nekaj poznam, ki to kupujejo. Ali pa probaj na bolhi, pa moj album.com. pa upam, da to ni reklama.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

31.08.2007, 08:56

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ali pa na med.over.net pod male oglase.

clock-img

31.08.2007, 08:58

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Reklama? Zakaj? Saj nisem napisala ne kaj ne za koliko prodajam. Samo sprašujem za nasvet, kaj naj naredim s cunjami, ker se jih moram znebitiuser posted image

clock-img

31.08.2007, 12:54

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Mene tud čaka selekcija v naslednjem mesecu - razlog selitev. user posted image  

Tisto kar je novo in mi je preveliko bom kar moji sestri dala, tisto kar je pa staro in v majhnih številkah pa bom v Humanin kontejner zmetala.

Na srečo sem bila tolk pametna med nosečnostjo in po porodu, da si nisem kupovala dizajnerskih cot. user posted image  

Če imaš kaj dizajnerskega v št. 36 ali S mi javi na ZS.

BTW: WB user posted image

clock-img

01.09.2007, 12:35

clock-img

Anonimen

Meni tudi lahko kaj podariš user posted image

clock-img

04.09.2007, 09:34

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Naredi album, pa napiši zraven številke in cene.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem