writing-img

Potrebujem razsvetlitev

clock-img

27.02.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Kakšna je razlika med petrolejsko modro in tirkiznouser posted image  Sem razlagala prejšnjič, da imam tirkizne čevlje, pa me je sodelavka podučila, da je to petrolejsko modrauser posted image

clock-img

27.02.2007, 10:03

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

user posted image user posted image user posted image petrolejsko modra je temnejša - recimo ta rob od sporočil bi lahko bil petrolejski, če bi malo bolj na zeleno vlekel, turkizna je pa ona majčka od one tete v  zgornjem krogecu user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.02.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

Ampak če k tisti barvi majčke primešaš malo črne tudi nastane temna - petrolejskauser posted image

Mah, ni mi jasnouser posted image

clock-img

27.02.2007, 10:54

clock-img

amalija

pencil-img

212

Tole je petrol modra - približno, ker sem slikala s telefonom user posted image
user posted image

clock-img

27.02.2007, 10:56

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Ampak če k tisti barvi majčke primešaš malo črne tudi nastane temna - petrolejskauser posted image

Mah, ni mi jasnouser posted image

saj, petrolej modra je temnejša turkizna user posted image user posted image user posted image glej kako lepo torbico ima amalija, to je petrolej, če bi pa bila malo zaprana, pa bi bila turkizna user posted image

Sicer pa sta obe barvi lepi in je en drek kateri se kako reče user posted image al ne?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.02.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

Hvala. Sedaj mi je lažje. Torej sta petrolejsko modra in tirkizna isti šmorn, sam da sta modra in plava barva mešani v različnem sorazmerjuuser posted image

clock-img

27.02.2007, 12:49

clock-img

amalija

pencil-img

212

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Hvala. Sedaj mi je lažje. Torej sta petrolejsko modra in tirkizna isti šmorn, sam da sta modra in plava barva mešani v različnem sorazmerjuuser posted image

Jaz bi rekla, da sta modra in zelena v različnem razmerju user posted image
Petrol je bolj modra od turkizne user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 12:52

clock-img

Anonimen

Mater sem kurauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 14:45

clock-img

Anonimen

user posted image Tako barvo jst iščem za maturansko obleko,in ga je full težko dobituser posted image  kao jo noben noče, men je pa res lepa, k nočem bit rdeča al pa črna tko kot vse ostale sošolkeuser posted image
bi pa mela,tako bl,med turkizno pa petrol pol si pa predstavlejte

clock-img

27.02.2007, 14:47

clock-img

Anonimen

Kakšna pa naj bo obleka? user posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 27.2.2007 14:49:12 >

clock-img

27.02.2007, 14:53

clock-img

Anonimen

Ta obleka je za moje pojme turkizna user posted image

clock-img

27.02.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

raho jst bi mal temnejšo,pa ne vem niti zakaj kao take barve v teh prodajalnah z blagom ne marajo naročat..user posted image bo pa čist mal podobna tejli tvoji,sm nč prov velikuser posted image

clock-img

27.02.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

raho kk se slikco nalima?user posted image

clock-img

27.02.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

enostavno - greš na www.shrani.si - jo daš not, potem kopiraš in jeuser posted image

clock-img

27.02.2007, 15:10

clock-img

Anonimen

user posted image  mičkena slikcauser posted image  no taka nej bi bla nekak,tle je sicer iz dirty dancinga 2,pac oprijeta pa mal na vn pol,pa do kolen,no pa + nekej mojih dodatkov- gol hrbet...bom prpopala svojo k bo zašitauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem