writing-img

Povabljena sem na maturantski ples

clock-img

07.05.2008, 08:46

clock-img

muška

pencil-img

3223

V Cankarjev dom.  Imam ful problem, ker bolj kot obračam omaro manj najdem user posted image  . Našla sem eno črno obleko, dolžina pod koleni ob strani je preklana enih 20 cm. Stara je, o šit. enih 8 let user posted image  . Prav mi še je, ampak kaj jaz vem no, to se ne nosi več a ne?

Očitno si moram nekaj kupit, ampak res nimam pojma kaj! Je za v Cankarjev dom in maturantski ples "obvezna" večerna toaleta?

clock-img

07.05.2008, 08:59

clock-img

urška

pencil-img

3136

ne, samo ato, ker grež v Cankarja ti ni treba met večerne toalete. 

clock-img

07.05.2008, 09:23

clock-img

melanija

pencil-img

934

Kaj pa če bi to črno oblekico olepšala s kakšnim modnim dodatkom. npr. kakšen ekstra pas ali pa šal, bolero,..

Jaz sem en teden nazaj iskala kostim zase, ne prav klasičen, pa sem jih dobila samo s krili pod koleni in pa ful široka krila.

clock-img

07.05.2008, 11:47

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli maturanca v cankarju in ne ne rabiš nevem kake večerne toalete ... v tem bodo že dosti (ali preveč) blesteli meturanti in maturantke.
Klasična črna oblekica z elegantnimi čevlji, torbico in kakim lepim šalom bodo čisto vredu. Pa uživaj! ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem