writing-img

Povečan limit

clock-img

01.08.2007, 11:38

clock-img

Anonimen

Pozdravljene. Mene pa zanima če katera ve, za koliko je možno povečati limit in za koliko časa? Je odvisen od prihodka ali kako je to. Gledajo tudi na to če že imaš kredit?

clock-img

01.08.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Odvisen od prihodka. Meni so ga odobrili v višini 2.5 mesečnega prihodka. Pogledala je prihodke zadnje tri mesece. Pa sem študentka...sam imam reden dohodek. V glavnem marsikaj se da zmenit. Ker jih niti ne briga. Itak moreš vrnit oni pa itak fajn obresti vlečejo.
Če pa gledajo na kredit pa ne vem.
Najbolje da greš kar tja in povprašaš. Malo pretiravaj zakaj rabiš denar da se jim zasmilišuser posted image

clock-img

01.08.2007, 11:43

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz osebno se želim čimbolj izogibati limitom, ker so obrestne mere katastroflane. Raje hitri kredit, kot pa limit.

clock-img

01.08.2007, 11:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pri nas mislm da so gledal na dohodke vsak mesec in so potem tolk dobil, vsako leto pa še več, no sicer nikol nismo rabil ta limit pa na živce mi je šlo da so me vsak let obral za to da smo lahko imel izredni limit, tako da smo ga zdej ukinal pa nam čist dobr gre user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

01.08.2007, 11:57

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz raje vzamem kredit, kot pa limit. Je ugodneje. Sem mela samo enkrat limit, pa me tak hitro več ne dobijo. Sem šla na banko in povedala, da nočem niti tistega limita, ki ga dobiš avtomatsko. Se mi zdi, da je zdaj 300 €. Kolikor mam, toliko trošim in amen. Ni vse za vse. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.08.2007, 12:08

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pri NLB je 2,5-kratnik prihodkov. Gledajo na boniteto komitenta in na del prostega OD-ja. Tudi kredit šteje.

clock-img

01.08.2007, 14:18

clock-img

Anonimen

Ja kot študent ne dobiš kredita....limit pauser posted image
Pa kot študent nimaš hudih obresti. Je pa to prehodna zadeva. Tega se je treba zavedat. Jaz sem se ga prejšnji mesec hvalabogu po dveh letih rešilauser posted image .
Je bil pa vzet z upravičenim razlogom.

clock-img

01.08.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

NLB ima 2,5 kratnik povprečnih prilivov (ne neto plače) za zadnje tri (ali šest, ne vem točno) mesecev. Odobrijo za pol leta, lahko z avtomatskim podaljšanjem.

Meni ni znano, da bi gledali na kredit.

clock-img

01.08.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

Jaz bom kot študentka dobila kredit v višini 6000eur na 3 leta, imam dokaj močne prilive preko študentskega servisa, in nobene štipendije ali kaj podobnega. Limita pa na moji banki študentom ne dajo brez poroka, ki mora biti komitent iste banke.user posted image  Tako da limita sploh nimam. Smem vprašati na kateri banki dajo limit študentom v višini 2,5 kratnika prilivov kot je ena napisala?

clock-img

01.08.2007, 21:20

clock-img

Anonimen

NLBuser posted image

Limit je bil za eno leto in sem ga potem podaljšala.
Obresti so v dveh letih znesle približno 150€.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 1.8.2007 21:34:09 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem