writing-img

Povečana ščitnica

clock-img

10.03.2009, 14:36

clock-img

memole80

pencil-img

480

Pozdravljene!

Že 2 tedna me grozno bolijo bezgavke in zadnje dni imam tudi vročino. Zvečer okrog 38, tako da se prav tresem, zjutraj pa se zbudim vsa potna, ker mi je vroče. Prav zaradi tega sem šla k zdravnici, katera je rekla da je povečana ščitnica. Jutri grem v laboratorij in me prav skrbi kaj bo. Je katera imela že podoben primer, ko ji je zdravnik rekel, da je povečana ščitnica, vendar pa so bili izvidi uredu in na koncu ni bilo nobenih težav s ščitnico. Skrbi me, ker bi rada zanosila, ampak v primeru, da bi imela težave s ščitnico, bom mogla malo počakati. user posted image

clock-img

10.03.2009, 14:38

clock-img

pipic

pencil-img

392

je bilo tako,pa ni bila povečana ščitnicauser posted image

clock-img

10.03.2009, 14:40

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: pipic

je bilo tako,pa ni bila povečana ščitnicauser posted image

Ma kaj res? So tudi tebi bolele bezgavke? Jaz včasih prav težko požiram....

clock-img

10.03.2009, 22:37

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Lahko, da je kakšen prehlad. Počakaj na izvide in ne se sekirat, ker bo samo še slabše.
Držim pesti, da bo vse v redu.

Drugače pa: tud meni ni ščitnica delala bp, pa sem jedla tablete, tud v nosečnosti in v času dojenja. Pa je zgleda vse ok.user posted image

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

12.03.2009, 16:30

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

ja kolko pa maš kil? Če jih maš veliko (okoli 100) je lahko možnost da maš probleme s ščitnico

clock-img

12.03.2009, 17:30

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23

ja kolko pa maš kil? Če jih maš veliko (okoli 100) je lahko možnost da maš probleme s ščitnico

Ne, kil imam daleč od 100.

clock-img

12.03.2009, 17:32

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23

user posted image Ja, tole je pa res specialna diagnoza. No, btw, jaz imam 50 kg, pa moram že cca. 6 let dnevno jemat tablete zaradi težav s ščitnico. Pa tudi ščitnica me nikoli ni bolela, sem imela miljon drugih težav zaradi tega, bolela me pa ni... Bolezen ščitnice lahko vpliva na zanositev in donositev, vendar le v primeru, ko le-ta ni zdravljena. Jaz sem redno jemala tablete in sem zanosila v 1. mesecu poskušanja, pa tudi med nosečnostjo nisem imela problemov, ker sem redno hodila na kontrole k tirologu, da mi je ustrezno prilagajal terapijo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem