writing-img

Povečana poraščenost v nosečnosti

clock-img

26.11.2010, 21:01

clock-img

liamm

pencil-img

12

Ojla,
a se je v nosečnosti še kateri od vas povečala poraščenost. Meni se je predvsem na predelu trebuha. Ali katera ve, če to po porodu izgine.

Lep snežen dan v toplem domu.

clock-img

26.11.2010, 21:35

clock-img

katy83

pencil-img

6488

meni se je po trebuhu tudi full videlo med nosečnostjo..zdaj 8 mesecev po porodu pa je vse po staremuser posted image ,,,razen špehauser posted image

clock-img

26.11.2010, 22:01

clock-img

becky27

pencil-img

61

Ja meni se je tud povečala poraščenost,po trebuhu sem mela take pokončne dlake,je blo prov smešn vidtuser posted image .Zdej pa ni niti ene dlake več,še une od prej so zginle-res zanimivo, kaj delajo hormoni,...

Moj sonček Taj 27.12.2009

clock-img

27.11.2010, 08:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

meni se je po trebuhu tudi full videlo med nosečnostjo..zdaj 8 mesecev po porodu pa je vse po staremuser posted image ,,,razen špehauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Podpisuser posted image

clock-img

30.11.2010, 11:00

clock-img

alenkapia

pencil-img

9

Pozdravljeni,

tudi jaz sem sedaj pri drugi nosečnosti zelo poraščena (bedre, trebuh, obrazuser posted image ). Teta mi je takoj rekla ti boš mela fanteka in res je, hehe. Skratka baje ta poraščenost izgine.

lp, Alenka

clock-img

30.11.2010, 15:47

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

IZVIRNO SPOROČILO: alenkapia

Skratka baje ta poraščenost izgine.

Upam, da bo tako! user posted image

clock-img

01.12.2010, 12:57

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Meni se je pa zmanjšala poraščenost, oziroma dlačice so se stanjšale. Naj kar ostanejo take. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

02.12.2010, 16:57

clock-img

Putka

pencil-img

3105

To je zimski kožuh..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem