writing-img

Povečane bezgavke za ušesom?

clock-img

18.01.2011, 14:38

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Zdravo,

danes smo pri našem 4-letniku zatipali za dober grah trdo bulico za ušesom - nekje v višini sredine ušesa takoj za njim. Ali ga boli, ne vem, ker ga vsak dan nekaj boli (pravi da ga, ampak se zraven reži) user posted image

Pediater je rekel, da naj opazujemo če bo izginilo, če ne pa čez nekaj dni pridemo.
Drugače mu malenkost teče iz nosa, danes ponoči je tudi precej kašljal, a vročine nima.

A je možno, da tam zatečejo bezgavke?

hvala

clock-img

18.01.2011, 15:25

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Mene pa je skrbelo za partnerja kaj je to, ker sem opazila za ušesom bulico. S tvojim postom sem izvedela, da so to morda bezgavke. Je pa nekaj tem po internetu. Večinoma piše naj nebi bile nevarne. Mene pa kar skrbi...user posted image

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=103582.msg1921076

clock-img

18.01.2011, 15:31

clock-img

Brbs

pencil-img

608

ja ja ravno to temo sem prej našla in se malo pomirila user posted image

že prej sem to sumila, ampak se mi je zdelo čudno, da je tik za ušesom kot da bi bil izrastek na kosti. Pa zgleda, da je tudi možno, če mi bo še katera potrdila, bom toliko bolj vesela. A pri tvojem partnerju je tudi tako?

clock-img

18.01.2011, 15:48

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Ja, prav podobno kot opisuješ. Tik za ušesom in malo bolj dol od ušesa sem opazila, da se mu je naredila kot neka bulica. Kot neka ''oteklina'' na kosti... Jaz non stop gledam to in me je kar strah. Kot zgleda pa je kar pogosto in ni nekaj nevarnejšega. Vsaj upam...

clock-img

18.01.2011, 20:41

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

tudi moj fantič je imel to, pred par leti, na obeh straneh. Je izginilo samo od sebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem