writing-img

Povečanje ustnic

clock-img

12.04.2007, 16:19

clock-img

pina colada

pencil-img

139

No, a si je ktera že dala povečat usta s kakšnimi netrajnimi polnili kot npr. restylan, puragen, estellis, aquamid,.... kje ste si dale to poštimat in kak ste kej zadovoljne z rezultatom??? Kolk časa je kej efekt teh polnil???

Neki me matra, da bi probala, pa še nisem čist ziher.....

clock-img

13.04.2007, 10:03

clock-img

Anonimen

še na misu mi ne pride. sej nočm bit zamorkla z zatečenimi žnabli??!!

clock-img

13.04.2007, 10:10

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

še na misu mi ne pride. sej nočm bit zamorkla z zatečenimi žnabli??!!

Enako, alla Nina Morič, Angelina Jolie (baje da so naravne) ipd.

Ne, meni tudi ni všeč.

clock-img

13.04.2007, 11:38

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja že večkrat. Vedno ko me zgrabi želja po tem, da bi mela malo večje ustnice me moj dragi udari po njih. Rok trajanja je sicer dan, dva ampak vseeno. Glavno da je.  Pa še šminke mi ni treba kupovat. user posted image

Eh, seveda si nisem dala in zaenkrat ne čutim potrebe po tem. Dala pa bi si kaj zmanjšati, pa za to nimam ne financ, niti "jajc".

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.04.2007, 11:50

clock-img

Anonimen

Nina Morič

Evo prav njo sem hotela omenit.Sva z možem njene stare slike gledala.Tako lušna je bila,sedaj ima pa namesto ustnic kurjo rito.

clock-img

13.04.2007, 11:53

clock-img

pina colada

pencil-img

139

Ja, ja, sej moj tud pravi, da mi to on lahko zastonj poštima, če si že želimuser posted image ....sm, tko hudo pa tud ne!
Pa niti slučajno nisem imela v mislih po deci silikona v vsaki žnabli! Ne, to mi pa res ni všeč! Pa itak ta netrajna polnila nimajo tega efekta oz. bi si ga morala dat orto dozo, da bi dosegla npr. Nino Morič!

clock-img

13.04.2007, 11:57

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Na sliki ki jo bom pripopala sicer ni videti vse nastale škode,ker je zakamuflirano.Verjemi mi videti jo brez kamuflaše je grozno,kar nekam navzgor ji vleče usta,pa še pri govorjenju se vidi.Saj jih lahko ustnice z pravilnim šminkanjem mao odebeliš.Sem poslušala ženske ki so si dale odebelit ustnice in jim je sedaj žal.Obstojajo tudi injekcije,ki le za kratek čas
odebelijo utnice.

user posted image

clock-img

13.04.2007, 12:14

clock-img

pina colada

pencil-img

139

Jao, pa Nina je imela prej tako lepe žnable, zdej pa zgleda, kot da bi imela zajčjo ustnico...res grdo...
Jaz si res niti pod razno ne bi dala kej obstojnega ampak kvečjemu kej od tega, kar traja 6-12 mes., pol se pa absorbira. Tak da, če ti je efekt všeč, ga še ponoviš, sicer pa ne. Pa dala bi si res minimalno dozo, da sploh vidim kak bi zgledalo...
Ker imam bolj tanke ustnice, mi šminka sicer pomaga, samo odkar imam pa dete, pa ne več, ker ga skoz cmokamuser posted image

clock-img

13.04.2007, 12:21

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Evo še link od ene slikce od Nine, tle je še bolj grozno.
nina

clock-img

13.04.2007, 12:35

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Evo še link od ene slikce od Nine, tle je še bolj grozno.
nina

Jezus Kristus. Pa kaj so babe čist nore user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.04.2007, 13:26

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ne, imam naravno lepo polne:-)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

13.04.2007, 13:33

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Uf, jaz imam tudi čist OK polne user posted image , če se namažem, so še večje, zato se sploh ne mažem s šminko, ampak samo brezbarvn lipgloss user posted image user posted image

Kaj pa vem - tujek je tujek, silikon je zame enako tujek v telesu, in pa vse zgoraj naštete stvari, tako da, NE HVALA.

clock-img

14.04.2007, 13:09

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Jaz tega ne bi šla nikoli delat. Uporabljam pa vitaminizirano kremo za ustnice, ki vsebuje tudi mentol. Naredi nekoliko polnejše, prožnejše ustnice in bolj določi rob. To meni povsem zadostuje.

clock-img

16.04.2007, 21:22

clock-img

taja27

pencil-img

1253

meni si pa tko čist lepa. ne rabiš nobenih špik.

tamalega pa kr lupčki s šminko, se bo navadu, da pol k bo dost star ne bo panike user posted image

clock-img

18.04.2007, 12:25

clock-img

pina colada

pencil-img

139

user posted image ...hvala, taja!

Kak si kej??? Se že furaš v novi raketi??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem