writing-img

Povejte mi

clock-img

17.01.2005, 19:32

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj! Kako naštimaš da maš pod svojim imenom še slikco?

P.s. Še vedno :hudicek: je ni! Dons sm kupila cb, ampak se ga kr bojim narest, d nebom preveč razočarana! :miska:

clock-img

17.01.2005, 19:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

clock-img

17.01.2005, 19:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No ti je že Zara napisala kontakten naslov, drugače pa maš take teme pot forumom o portalu rigaraja malo višje!:)

A pa ti M že zamuja?:ups:

clock-img

17.01.2005, 19:42

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Že od četrtka. Pa sm nazadnje učerj zjutraj nardila baby chek, ki je pokazal eno črtico.

clock-img

17.01.2005, 19:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hm.. Nekatere praujo da je sicer CB bolj zanesljiv kot BC, ampak jst bi vseen raj počakala še kakšen dan, mogoče le še nimaš tolk nosečniških hormonov. A pa maš drugače še kakšne druge znake?
p.s.:jst bom tud verjetn v sredo al pa do petka 1x delala test, ker jo že ne čakam od sobote.8)

clock-img

17.01.2005, 19:50

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja sj sm že v eni od prejšnih tem pisala, da me špika v jajčnikih, predvsem v desnem (zdaj to traja že en teden), danes je sicer mejčkn bol, pa soks mi je slabo, to pa nekje od sredine prejšnega tedna, drugače pa nič drugega, zato se kar malo bojim, da imam le prehlajene jajčnike in z :duda: ta mesec ne bo nič! :miska:

clock-img

17.01.2005, 19:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

...:ups::ups::ups:.. Sori, ampak je tok enih tem pa punc pa vsega, da si ne zapounem za vsako. Dokler ni M je upanje, čeprou ga tud jst nimam..:zmeden: sej mam tud že en teden filing da bo ta grda grda :hudicek: pršla tud k men.:grrr:

Sicer pa držim :miska:!!!

clock-img

17.01.2005, 19:56

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ma jst pa nimam občutka da jo bom dobila, ampak pri tetki s krvavca nikol ne veš, tok hitr pride, k najmanj želiš!

Držmo pestke za :modri::roza:!

:miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem