writing-img

Povejte mi

clock-img

23.01.2009, 22:38

clock-img

Anonimen

kakšne tečke ste pred menstruacijo? Ali se vas to sploh ne dotakne? Se mi zdi, da sem vedno takrat tako napeta, pa vse "vidim" negativno. Kaj pa ve?

clock-img

23.01.2009, 22:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

pojma nimam...mogoče,... ampak se mi zdi da sploh ne vem, kdaj imam M, kar pride in gre. Ne vidim bistvenih sprememb. PO moje je bolj odvisno od lune, kaj vem česa še. Bom boljše opazovala drugič.

clock-img

23.01.2009, 22:50

clock-img

barika

pencil-img

6448

Modrosni zob me boli (no me je, zdej bo nekaj časa miruser posted image ), pa v sak pogled mi je šel na živceuser posted image

clock-img

23.01.2009, 22:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sem precej tečna, potem se pa spomnim, da je vzrok bližajoča se M, se pa pomirim...... mi gre pa to na živce, ker pred porodom nisem bila taka oz. me to ni ganilo in delalo tečno.....

clock-img

23.01.2009, 22:56

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Cist odvisno. Ce ni faksa sem cist krotka, ce so izpiti pa zal ne user posted image

clock-img

23.01.2009, 22:57

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

torej si zdej pred izpiti in pred M? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2009, 09:27

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Zoprna sem kot user posted image . Sarkastična do konca... In hvaležna vsem, ki me tačas prenašajo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

24.01.2009, 09:30

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

nič posebnega... tečna sem samo takrat k jo dobim... k je to ponavad na kakšnem neprijetnm mestu

clock-img

24.01.2009, 13:44

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Sem rahlo tečna ja, ampak zato ker mam bolečine in se ne počutim preveč dobro...Včasih še otroke težko stuširam zvečer.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

24.01.2009, 13:49

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Par dni prej valunge user posted image  (kot da sem v meni), potem pa nič posebnega. Edino danes sem tako pridno-pedantno-fanatično čistila bajto (kar sicer ni v moji navadi), da sem prejle morala ven, na kavo user posted image . Sem sama pri bajti danes in si lahko privoščim mal klepeta s kolegico v miru user posted image !
Skratka, menzes zame ni nič posebnega.

ROŽICA

clock-img

24.01.2009, 14:07

clock-img

Anonimen

Moj dragi, ne da bi mu karkoli rekla, iz mojega vedenja sam pogrunta, da bom dobila M. Menda je iz tega jasno, da me hormoni res močno mečejo? user posted image

Vsakič imam migreno, sem zelo razdražljiva in me vsaka malenkost vrže iz tira, eksplodiram za malenkosti, takoj bi se skregala, sem tudi zelo nerodna, razbijem kakšno stvar,.... Je zelo očitna razlika med mojim počutjem okoli M. in v ostalih dnevih. Najhuje pa mi je to, da sem sama sebi neskončno tečna in se vseeno ne morem zadržat, da ne bi sikala naokoli user posted image .

clock-img

24.01.2009, 14:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kaka 2 dni pred M sem tečna tako, da grem še sama sebi na živce user posted image .
Sem pa hvaležna vsem, ki me prenašajo v tem času user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.01.2009, 16:41

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

... sem zelo razdražljiva in me vsaka malenkost vrže iz tira, eksplodiram za malenkosti, takoj bi se skregala .... Je zelo očitna razlika med mojim počutjem okoli M. in v ostalih dnevih. Najhuje pa mi je to, da sem sama sebi neskončno tečna in se vseeno ne morem zadržat, da ne bi sikala naokoli user posted image .

Približno taka sem tudi sama dan ali dva pred M.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

24.01.2009, 16:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

... sem zelo razdražljiva in me vsaka malenkost vrže iz tira, eksplodiram za malenkosti, takoj bi se skregala .... Je zelo očitna razlika med mojim počutjem okoli M. in v ostalih dnevih. Najhuje pa mi je to, da sem sama sebi neskončno tečna in se vseeno ne morem zadržat, da ne bi sikala naokoli user posted image .

Približno taka sem tudi sama dan ali dva pred M.

še ena ki jo podobno "meče"user posted image

clock-img

24.01.2009, 16:56

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Moj dragi, ne da bi mu karkoli rekla, iz mojega vedenja sam pogrunta, da bom dobila M. Menda je iz tega jasno, da me hormoni res močno mečejo? user posted image

Vsakič imam migreno, sem zelo razdražljiva in me vsaka malenkost vrže iz tira, eksplodiram za malenkosti, takoj bi se skregala, sem tudi zelo nerodna, razbijem kakšno stvar,.... Je zelo očitna razlika med mojim počutjem okoli M. in v ostalih dnevih. Najhuje pa mi je to, da sem sama sebi neskončno tečna in se vseeno ne morem zadržat, da ne bi sikala naokoli user posted image .

Isto user posted image  Moj reče, a je že mesec okrog, a ne? Galamim, se cmerim, težim, zebe me, bašem se po nepotrebnem... Obup uglavnem...

clock-img

24.01.2009, 19:00

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem zadnje čase skozi tečna, tako da ob PMS-ju ni večjih sprememb, kvečjemu na slabše greuser posted image .

No, resno, edino kar je, imam napade po sladkem. No, saj sicer tudi, ampak takrat pa sploh.

clock-img

25.01.2009, 13:36

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Pred M niti nisem tečka, ampak imam vedno svojga najboljšega prjatla-hladilnika. user posted image   Res sem ene 5 dni skos lačna..user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

25.01.2009, 17:55

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

js sm včasih full tečna in mi nihče ne sme niti slokega prsta pokazat, bi pa pojedla vnda tono sladkarij par dni prej ko dobim M

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

25.01.2009, 18:09

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

moja tečnoba pa nima veze z M user posted image  edino glava me včasih boli par dni pred njo, to je vse (kar pa seveda ni luštno, ker imam migrene)

clock-img

25.01.2009, 18:40

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jst sm zeloo živčna,...

clock-img

25.01.2009, 21:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.01.2009, 22:14

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Med PMS nič posebnega, moj pa pravi, da me luna seka, en teden prej pa še pol. Zdele sem pa že ena dva dni tečna, da grem sama seb na jetra. Pa bo res jutri mlaj user posted image

clock-img

25.01.2009, 22:54

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

torej si zdej pred izpiti in pred M? user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvo ja, drugo zal ne user posted image

clock-img

25.01.2009, 22:59

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz sem zadnje čase skozi tečna, tako da ob PMS-ju ni večjih sprememb, kvečjemu na slabše greuser posted image .

No, resno, edino kar je, imam napade po sladkem. No, saj sicer tudi, ampak takrat pa sploh.

Če bi mojga deca vprašala bi tud rekel, da sem itak skoz tečna. Pa če je PMS al pa ne. user posted image

Drugače pa mislim, da nimam nobene posebne tečnoritosti pred M.....mi ne seka toliko, da bi bilo omembe vredno.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

26.01.2009, 08:08

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Ne, nimam nekih sprememb vedenja, imam pa grozne migrene v tednu pred prihajajočo. Takrat pa sem malo nataknjena, ampak zaradi tega ker brez mene ravno takrat ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ta stari teži, pa tamali nekaj hoče, pa samo mam lahko pomaga. M pa prinese tudi željo po hrani, vsakršni, se mi zdi, da sem lačna 25 ur na dan user posted image user posted image .

lp, mojca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni