writing-img

Povišan tonus mišic

clock-img

12.03.2005, 21:26

clock-img

Anonimen

... je verjetno to, o čemer sem včeraj spraševala. Danes že ves večer berem stvari, ki sem jih na MON-u našla z iskalnikom in sem zelo, zelo zaskrbljena.
Tudi ostalim, ki so pisale, da se tako zvijanje pojavlja tudi pri njih, svetujem, da si ogledajo te strani in se oglasijo pri pediatru.

Pa še ta stran o handlingu, ki sem jo našla...

jaz VSE delam narobe!

clock-img

12.03.2005, 21:29

clock-img

Anonimen

clock-img

12.03.2005, 22:27

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Selena, ne bit toliko zaskrbljena. Tudi moja Živa ima hipertonijo in sem bila od začetka precej panična, pa ni tako hudo. Pri 5,5 mesecih je čisto v koraku z vrstniki (zna se obračat na trebušček in nazaj, lepo prijema in spušča predmete, začenja sedeti...) Pa tudi fizioterapevtka me je pomirila, da to ni taka huda motnja, možno je le, da bi kasneje osvojila nekatere veščine (sedenje, plazenje) in da bi bila nekoliko manj spretna (npr. grda pisava), tukaj pa pomaga fizioterapija in pravilen handling.
Lp, Pikca

clock-img

13.03.2005, 08:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi smo utrpeli hud povisan misicni tonus...sam handling pa ti iz izkusenj povem,da ne pomaga dosti...so se druge stvari,bolj pomembne!

clock-img

13.03.2005, 10:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

teja., KAJ???? Katere stvari?! Daj nam malo pomagaj... :rozica:

clock-img

13.03.2005, 15:12

clock-img

Anonimen

Teja, ti glede te težave lahko pišem na privat?

clock-img

13.03.2005, 20:20

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

selena,
jaz pa mislim ,da so te vaje zelo vredu, ker se otrok veliko nosi, hrani, ga dviguješ in spet polagaš, če slediš pravim gibom, potem bo rezultat hitro tukaj!

Malo sem pregledala link od Ribice in to so vaje, ki jih je med drugim z Zojo tudi delala fizioterapevtka, tako da mislim, da ti bodo koristile!
Zoja je imela tudi povišan mišični tonus, z vajami, smo jih odpravili.
Pri enem letu vse ok!!!!:bravo::love::bravo::bravo:

Tako da ti priporočam kakšno fizioterapijo in izvajanje teh vaj!!!

clock-img

14.03.2005, 09:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Selena pisi anytime :)

clock-img

14.03.2005, 09:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri nas je bil handling samo macji kaselj...neki casa je blo ok,dokler ni tamal silil po svoje...jaz bi ga ukrotila lahko samo,ce bi ga privezala na podlago:zmeden:...poleg tega se handlinga iz neta ne mors naucit...te morajo naucit teh prijemov...ker morajo biti pravilni in ne neki na oko...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem