writing-img

Povrnitev denarja za hrano nedonošenčkov

clock-img

20.03.2006, 21:06

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Zanima me,če povrnejo denar za hrano nedonošenčkov? Sprašujem pa zaradi tega,ker mi je patronažna rekla,da v nekaterih primerih vrnejo, oz. dajo hrano na recept. Ali mogoče je mogoče katera seznanje kaj o tem ?
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

20.03.2006, 21:14

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Pozdrav!
To je odvisno od občine. Nekatere vrnejo nekatere ne. Izbran pediater napiše bel recept, v lekarni dvigneš hrano, recepti enkrat mesečno romajo na občino, ki jih plača. Pediater oziroma sestra ti bosta povedala.
V Mb so do letos nedonošenčki dobivali škatlo na teden do 6 meseca otrokove starosti. Sedaj pa ne vem kako je.

clock-img

20.03.2006, 23:01

clock-img

Anonimen

Tudi jaz vem samo za Maribor, da umetno mleko lahko dobivaš na recept (vseeno, ali je za nedonošenče ali ne).
Najbolje bo, da vprašaš na ZZZS. Če kdo ve, potem vedo tam. Oz. bi vsaj morali vedeti.
Razen, če se ne bo kdo kje spet izgovoril, da ta strošek pokriva dodatek za nego otroka. Upam, da le tega dobivaš...

clock-img

21.03.2006, 13:33

clock-img

šmarnica

pencil-img

144

Za povrnitev stroškov žal ne vem odgovora - rada bi ti le sporočila, da bi strašno rada videla vašo Ulo, pa je tvoj album ostal brez fotografij.
Upam, da jih boš vnesla, da bomo lahko videli tvojo čudovito, malo borko.

clock-img

21.03.2006, 13:36

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

D. mislim, da je sam Mariborska občina tolk radodarna, da povrne denar za hrano - pa ne sam nedonošenčkom ampak vseh dojenčkom. Žal!

.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem