cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Povsem zobati do 1 leta?!

clock-img

23.02.2007, 20:12

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Vsak dan čakam 6. zob, pa je newborn star 6,5m, pa prejle očka opazi belo špičko tudi zgoraj!!! Torej sta 6. in 7. zob tik prek prebojemuser posted image user posted image user posted image
Sestrica je prvi zob dobila pti 7m, potem pa na 2m več zob skupaj...
Zanima me, če ima katera izkušnje z zgodnjim izraščanjem zzob - mali je 1. zob dobil pri 4m - če so potem zobki res slabši?

clock-img

23.02.2007, 21:13

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj mali je prva dva zobka imel zunaj že pri 3eh mesecih in treh tednih. Še zdaj se spomnim kako hud jok in stok je bil 3 dni.
Zdaj pri 22 ih mesecih mu 5ke ven lezejo.
Nič ne vem o tem, da bi zato bili zobki slabši. Tudi zobarca nam nikoli kaj takega omenila.

clock-img

23.02.2007, 23:33

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša tamala ima od 12. meseca 16 zob (manjkajo le še vse petice) - sin je bil enako zobat in je imel čist OK mlečne zobke user posted image  

tamala dobiva kompletno garnituro (torej vse štiri) na enkrat in na srečo sploh ne vemo, da ji zobki rastejo user posted image

obema so začeli izraščat takoj, ko sta bila stara 5 mesecev user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem