writing-img

Povsod mušice

clock-img

09.10.2007, 21:03

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ma ne morš verjet, mi jih imamo povsod kot bi imeli gojišče. Še na hodniku. Ma sam da moj pusti kako prazno pločevinko na mizi- jih je ko. ..... Kaj šele če je kakšno sadje na mizi.

Ne vem a se dobi kaj okolju in otrokom prijazno za odganjanje? Al je res samo tako obdobje,.. na živce mi grejo zelo.

clock-img

09.10.2007, 21:14

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Imam isti problem user posted image . Na mizi smo imeli hruške, med katerimi je bila ena že na pol gnila in so se pojavile mušice, ki jih že cel dan ubijam, pa se jih kar ne rešimo user posted image

clock-img

09.10.2007, 22:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Letos še nas niso našle (upam, da nas tudi ne bodo user posted image ), ker smo jih vsako leto "gostili", potem pa sva vpričo otrok delala "poboje". user posted image
Pomaga, če zvečer kar hitro zapreš vsa vrata in okna in sadje vsaj za nekaj časa pospravljaj v hladilnik.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.10.2007, 23:14

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

user posted image mene bojo pa itak požrle,sploh več ne debatiram o njih. In doma smo vsi tiho,ker ne upamo ust odpirat,lahko katero požremuser posted image . Pa ne,ne smrdim po moštu,ker ga sploh ne pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

10.10.2007, 08:22

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pri nas ista pesem! Pol jih pa lovim, pa naš 14mesečni lump, se pol po celi hiši za njimi podiuser posted image kaaaako je smešen, pa zraven dela pump pump!!S plastično kladivo sevedauser posted image

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

11.10.2007, 11:42

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Pri nas ima dedek zraven hiše "vinsko klet".Za ****!!!Povsod v hiši jih je ogromno!!!Nič ne pomaga če vse sadje in hrano pospraviš,kar vztrajajo! Pa z Biokillom sem jih špricala!Mislite,da so pockrkale??Sploh ne!So zgleda že imune!

clock-img

11.10.2007, 14:34

clock-img

malecka

pencil-img

1665

tud pri nas je tako. najbolj pa me moti to ker vse poserejo.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

11.10.2007, 14:39

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Pri nas jih je tudi polno ko user posted image user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem