writing-img

Power Point 2007

clock-img

18.03.2008, 11:42

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Imam Power Point 2007. Nujno moram narediti zagovor diplomske, pa mi, zaradi angleške verzije ravno ne gre najbolje.  Ali ve katera, kje bi lahko dobila navodila v slov. jeziku? Hvala za odgovore.

clock-img

20.03.2008, 16:06

clock-img

Anonimen

Nimam. Ampak odkrivam toplo vodo dan za dnem.user posted image

clock-img

20.03.2008, 16:18

clock-img

Anonimen

Nimam. Ti pa lahm mogoče vseen pomagam. Piši na ZS:

clock-img

21.03.2008, 09:05

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Jaz imam PP 07 (vista) v slovenščini. Staknila sem jo pa na netu.
Pa še to bi te opozorila, da ko jo boš naredila v verziji 2007, jo shrani kot če bi imela PP verzijo 1997-2003, ker je drugače ne boš mogla odpret na predstavitvi, če na tistem računalniku ne boš imela verzije 2007 ...

clock-img

21.03.2008, 09:34

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

ja, hvala za nasvet. To bi res bilo grozno. Nekaj slidov sem že naredila, program je kar jasen. Ne vem pa še, kako se naredi npr. da imaš na slidih več alinej in med govorjenjem s kliki odpiraš posamezne alineje. Upam, da sem jasna.

clock-img

22.03.2008, 10:31

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Vem kaj misliš. Bom pogledala.

clock-img

22.03.2008, 12:49

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Ekola, našla. Torej greš na tisti slide kjer imaš alineje.
V zgornji vrstici imaš zavihtke Osnovno, Vstavljanje, Načrt, Animacija, Diaproekcija, Pregled, Ogled, Oblika.
Greš na Animacije.
Spodaj imaš v drugem okencu Animiraj - klikneš, odprejo se ti možnosti (Brez animacije, Pojemanje,Brisanje, Letenje navznoter, Po meri). Izbereš drugo- Pojemanje in opcijo Do ravni odstavka 1.
Potem greš na desno stran, kjer imaš Animacijo po meri in vse morajo imeti na začetku miško naslikano (Ob kliku).
Greš na diaporjekcijo in mora delat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem