writing-img

Pozdravcki

clock-img

17.12.2004, 12:17

clock-img

Tina31

pencil-img

78

Ojla, Tina30 tukaj, ce se me še spomnite sploh.Samo da vam povem, da sem krvavela, sedaj pa več ne in se bom konec januarja tut vrnila v sluzbo.Noseča sem 11 tednov in 3 dni, v ponedeljek pa imam nuhalno svetlino-UZV pregled za downov sindrom.Upam, da je veliko novih srečk nosečk, saj nisem bila tukaj več kot en mesec in nič ne vem, kaj se z vami dogaja.
LP vsem,
Tina

clock-img

17.12.2004, 12:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Tina30 če hočš zvedet koliko nas čaka da nas božiček obdari, si poglej nekaj tem nižje naš seznam! :):)-

Lepo da je vse uredu s tabo, sm vesela, čeprou te še ne poznam. :)

clock-img

17.12.2004, 13:04

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Heeeeey Tina.Pišuka jest sm se dostkrat spomnila nate in se spraševala kaj se s tabo dogaja.No veseli me da ne krvaviš več in bo še vse uredu.Želim ti veliko sreče in zdravje,pa le večkrat pridi sem!!!!:rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.12.2004, 13:12

clock-img

Bety

pencil-img

546

Tiiiiiiinaaaaaaa!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Sem te vesela...sem že večkrat pisala na ta forum, da me skrbi, kaj je s teboj...

:bravo::bravo::bravo: še enkrat, ker imaš še vedno pikico pri sebi!!!!!

clock-img

17.12.2004, 13:26

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Tina, jaz sem sicer med novimi, ma...to je pa SUPER novica:bravo::darilo::bravo:, le tako naprej! :angel:

clock-img

17.12.2004, 14:34

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tina30, sem vesela, da je vse O.K. in da vse poteka po planu. Ti želim veliko sreče in da boš vidla kej lepga na NS!

Oglasi se še kaj!:rozica:

Tinka

clock-img

18.12.2004, 12:53

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

TINA me veseli, da je s tabo in pikico vse v redu in želim ti, da tako tudi ostane. Pa oglasi se še kaj!

Anitka:metulj:

clock-img

18.12.2004, 18:02

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

oj Tina,dobrodošla nazaj! :bravo:

Se še spomnim ko sva se še skupaj tresli a bosta al ne ne bosta :modri: in takrat si ti res postala srečka :nosecka:. Sem vesela da je s tabo in tvojo :duda: vse ok in lepo da nisi pozabila na nas.

pozdravček

S

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem