cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pozdravljene!

clock-img

23.08.2007, 12:55

clock-img

mojca83

pencil-img

75

Mene  zanima če ste user posted image  pri povijanju v pleničke za enkratno uporabo dodale še tetra plenico ali dne in zmajčka?
Ali ste uporabljale samo pleničke za enkratno uporabo?

clock-img

23.08.2007, 13:00

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Mislim, da sprašuješ o t.i. "širokem povijanju".

Če iščeš tako, boš na RR marsikaj našla.

Jaz osebno ga nisem nikoli široko povijala, ker v porodnišnici v KR drugi dan preverijo kolke in če so 1A ti svetujejo le "pampersko".
V LJ baje vsem svetujejo široko povijanje prvi mesec user posted image  če je še tako... to bodo napisale druge

clock-img

23.08.2007, 13:02

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz tudi nisem povijala nobenega široko,ampak samo v pampersko. Eni pravijo da bi bilo dobro punčke široko povijat zaradi kolkov. Jaz zaupam medicini in ju nisem.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

23.08.2007, 13:22

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

Tudi v LJ že delajo UZ kolkov drugi dan po rojstvu in potem po potrebi priporočajo široko povijanje, če je potrebno, sicer pa ne...

clock-img

23.08.2007, 15:15

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

V Slovenj Gradcu naredijo že po rojstvu UZ kolkov. Moj user posted image  je imel oba kolka 1A, ampak tamkajšnji pediatri vseeno priporočajo široko povijanje in jaz sem ga povijala 2 meseca in pol. Pri 3 mesecih je sledil pri pedaitru še en UZ, kjer še enkrat pogleda, če so kolki ok.

clock-img

23.08.2007, 16:51

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Nik je imel po UZ v porodnišnice 1A kolke, pa so rekli, da ne rabim široko povijat. Patronažna mi je pa rekla, da bi blo vseen fajn za vsak slučaj široko povijat kak mesec. Tko, da sem ga jaz povijala še en mesec prek pamperske še tetra pleničko pa zmajčka.

Najboljše, da sama presodiš kaj bi blo za tvojega user posted image  najboljše.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

24.08.2007, 13:31

clock-img

glista

pencil-img

201

To široko povijanje, vprašaš šest pediatrov, patronažnih in medicinskih sester, pa ti vsak pove drugače. Pa še pokaže drugače, kako se povija na široko.
Jaz sem samo prvih 14 dni čez pleničko povijala še navadno tetra plenico, potem pa ne več. Je imela tamala prevelik punkeljc tam okoli pasu, pa sem nehala.
LP,
Pija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem