writing-img

Pozna kera tole posteljo?

clock-img

01.04.2007, 17:12

clock-img

jooly

pencil-img

932

user posted image

Je iz Ikee, zanima pa me, če jo kera ima in kako je zadovoljna? Stašu moram v vsakem primeru zamenjat postlo, pa glede na to, da kmal ne bo več sam, bi lahko spodaj porinla še košek ali kasneje posteljco za malo bebo. Bi mi kar prav prišla namreč zarad stiske s prostorom v otroški sobici.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

01.04.2007, 17:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mslim, da je kar viskoka postelja. Če je tamali že dovolj velik, da ga pustiš gor spat potem go for it, sicer pa je ta postelja namenjena odraslim, če se ne motim. Ampak itak nima veze, če je otrok že večji.

clock-img

01.04.2007, 17:51

clock-img

Anonimen

ja to so ful visoke pojstle tko da če jo boš kupila glej da boste konkretno ograjo nardl

clock-img

01.04.2007, 20:33

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz ne vem če bi upala dat otroka gor spat..men se zdi tako gromozansko visoka...je lepa in res lahko spodaj postaviš še pojsteljico...ampak..ne vem no

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

01.04.2007, 20:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

ta postelja po moje ni mišljena za otroke, pač pa za majhna stanovanja, ker daš spodaj recimo pisalno mizo ali kavč...

...vox populi...

clock-img

01.04.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Točno s take pojstle je ruknil naš sedemnajstletnik. Pa ni seksal, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2007, 22:09

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Tele visoke postelje iz Ikee so v živo videt čist nikakve. Mislim nestabilne, se vse maje, kaj šele ko gor lezeš ali če se otrok premetava. Je res kar precej visoka, mislim da je ležišče višje od mene (170cm).
Mi imamo tole, je malo bolj stabilna, pa še v steno vpeta. Samo pod njo pa težko še eno posteljo postaviš. Naša ima po tleh jogi in igralni kotiček, je pa dovolj prostora za predalnike ali kakšne zaboje z igračami.
user posted image

clock-img

01.04.2007, 22:23

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

meni ni všeč, ker je kovinska user posted image ...ampak imajo tam enako leseno, ki bi mi bila bolj všečna user posted image  če je problem višina, skrajšaš nogice, stabilna je ravno zato, ker je ležišče širše (kot zakonska postelja, če se ne motim) - ta ni nič majava (preizkušeno), za 90cm široko ne vem, za začetek bi nekako zmontirali malo višjo ograjico (še eno letev okoli in okoli in je)...naša je začela z višino 180 cm pri 3 letih in ni bilo nikoli problemov user posted image  (imamo pa home made posteljo, z višjimi stranicami in ni varjante da pade dol med spanjem)

yeah, thats me ;)

clock-img

02.04.2007, 11:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem