writing-img

Prašek rastline maca

clock-img

08.03.2011, 10:16

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Brala sem o rastlini maca in njenem pozitivnem učunku na počutje. Zanima me, če katera tu gor jemlje ta prašek in ali ima res toliko pozitivnih učinkov.

Hvala!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

08.03.2011, 11:01

clock-img

olana

pencil-img

403

Bolje dat par evrov več in kupiti v kapsulah, ker nima dober okus. Jemala sva jo oba s partnerjem, bila sva zelo zadovoljna z njo, prav tako mi je pa po 5 letih truda uspelo zanositi v prvem ciklusu jemanja mace.

clock-img

08.03.2011, 11:07

clock-img

nina166

pencil-img

1786

IZVIRNO SPOROČILO: olana

Bolje dat par evrov več in kupiti v kapsulah, ker nima dober okus. Jemala sva jo oba s partnerjem, bila sva zelo zadovoljna z njo, prav tako mi je pa po 5 letih truda uspelo zanositi v prvem ciklusu jemanja mace.

Jaz kapsul ne morem pogoltnit, tako da sem zato razmišljala o prašku. Kako pa si se drugače počutila ob jemanju teh kapsul? Jaz jih namreč ne bi jedla zaradi neplodnosti, ker s tem na srečo nimam problemov, ampak zaradi slabega počutja.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

08.03.2011, 11:11

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

modrega

clock-img

08.03.2011, 18:48

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

modrega

user posted image user posted image user posted image komaj zdaj vidla napakouser posted image tak je to, ko imaš več tem hkrati odprtih

clock-img

18.04.2011, 15:21

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Meni ima prah mace dober okus. Malo sladek in si ga tudi včasih dam v čaj namesto sladkorja. O maci sem pa brala tukaj : Koren maca
Jaz ga uporabljam tako....vsak drug dan...ali tretji, zrad energije :D

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem