writing-img

Pralni oreščki

clock-img

30.01.2008, 13:24

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Vem, da je bilo že veliko tem na te oreščke, vendar ne vem ali jih lahko uporabljam kar same, brez pralnega praška oz. mehčalca.
Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala za odgovore.

Lp!

clock-img

30.01.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

Ja, čisto same, brez praška, mehčalca pa tud sploh ne rabiš. Če hočeš, da cunje dišijo, daj v predalček za mehčalec malo eteričnega olja.
Pa pazi, da boš oreške dobr zapakirala v vrečkico za pranje, da se ti ne odpre, ker jih boš s težko muko iz cunj spravljala.

clock-img

30.01.2008, 13:39

clock-img

piskot

pencil-img

2846

o super, hvala za nasvet. sem jih ravno kupila, pa se nisem preskusila.

kako pa pralni stroj prenasa to, da vlivas etericno olje noter?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

30.01.2008, 13:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kako pa pralni stroj prenasa to, da vlivas etericno olje noter?

Pojma nimam, ker sem samo parkrat to nardila. Ni blo nič narobe. No, jaz sem itak dala vodo z nekaj kapljicami eteričnega olja not v tist predalček. Sej tega je ful malo, pomoje nima kej bit no.

clock-img

30.01.2008, 22:11

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kje jih pa prodajajo? Čist konkretno med Lj in Po?

clock-img

31.01.2008, 19:07

clock-img

emmy

pencil-img

98

Jaz sem pa poskusila samo s tekočimi pralnimi oreščki in sem normalno dodala tudi malo mehčalca in je bilo tudi čisto v redu.

Jaz sem jih kupila kar preko interneta...je veliko ponudnikov, tako da lahko izbereš tistega ki ti najbolj odgovarja.

clock-img

02.02.2008, 20:44

clock-img

meeryana

pencil-img

284

clock-img

02.02.2008, 20:46

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Jaz pa sem to videla pred kratkim, pa me ne mika. Za razliko od mojega moža, ki bi takoj sprobal to zadevo. Hm...user posted image
Sploh, ko slišim kaj se zgodi, če vrečke ne zaprem dovolj dobro. In da mi perilo ne diši :)....to mi je edino fajn pri pranju in likanju user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem