writing-img

Pralni prašek

clock-img

13.01.2009, 17:06

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Glede na to, da bo treba počasi začeti s pranjem cunjic za otroka me zanima, kakšen oz. kateri pralni prašek
ve uporabljate in priporočate. Vem, da se mehčalec odsvetuje pa tudi izpiranje naj bi bilo dvojno. Je kakšnen
"sensitive" p.p., ki bi bil namenjen prav pranju otroških cunjic ali naj posežem kar po običajnem Persil sensitivu ali kaj takega?

Lpuser posted image

clock-img

13.01.2009, 17:50

clock-img

barika

pencil-img

6448

Nisem komplicirala, in user posted image oblačila perem skupaj z najinimi. res pa je, da ne uporabljam veliko praška.

clock-img

13.01.2009, 18:23

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

običajen persil sensitiv bo čisto ok. Jaz ga uporabljam in sem zelo zadovoljna.
Samo mehčalca raje ne uporabljaj - lahko povzroča alergije.

še to: samo prvi mesec in pol dokler sem imela čiščo in njen popek ni bil popolnoma zaceljen sem prala ločeno naše in dojenčkove cunjice, od takrat perem skupaj.

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 13.1.2009 18:24:59 >

clock-img

13.01.2009, 18:24

clock-img

Anonimen

Istega kot za vse ostale obleke.

clock-img

13.01.2009, 18:29

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Enako.

clock-img

13.01.2009, 18:56

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Jaz za dojenčke (zdaj pa tudi za nas) uporabljam Frosch...bil naj bi ful razgradljiv in ni agresiven. Pa terta plenice so še zdaj, po 10 m, čisto bele. Pa seveda brez mehčalca in dvojno spiranje.

clock-img

13.01.2009, 19:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Dreft Baby&sensitive

clock-img

13.01.2009, 20:01

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

prve dve rundi sem prala z istim praškom brez mehčalca in z dodatnim izpiranjem, ter še vse prelikala. zdaj pa perem normalno, le brez mehčalca.

clock-img

13.01.2009, 20:18

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pri nas isto.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

13.01.2009, 20:45

clock-img

*blu*

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspanka

Jaz za dojenčke (zdaj pa tudi za nas) uporabljam Frosch...bil naj bi ful razgradljiv in ni agresiven. Pa terta plenice so še zdaj, po 10 m, čisto bele. Pa seveda brez mehčalca in dvojno spiranje.

Pri nas enako.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

clock-img

13.01.2009, 21:33

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

z enakim praškom in enakim mehčalcem, le spiranje sem dala dodatno. belemu perilu sem dodajala tudi vanish.
ni bilo nobenih problemov. sedaj ko dobimo novega dojenčka bom prala enako.

clock-img

13.01.2009, 22:25

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Peremo skupaj, torej z enakim praškom, mehčalca pa na začetku nisem uporabljala, zdaj ga pa minimalno.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

13.01.2009, 22:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne kompliciram. Prala sem in bom z istim praškom kot vse ostalo. Prvi mesec brez mehčalca. Pa itak imamo sušilca in je perilo lepo mehko.

clock-img

13.01.2009, 22:27

clock-img

Anonimen

perem vse skupaj in uporabljam iste zadeve kot običajno. komplicirali bomo pol, če se bo pokazalo da je trebauser posted image

clock-img

14.01.2009, 03:48

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Uporabljam tekoči detergent - beli Persil in pa mehčalec Silan sensitiv in sicer od vsega začetka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

14.01.2009, 08:17

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sicer še nimam dojenčka... Za svoje cunje pa lahko povem, da uporabljam le tekoči detergent (različnih znamk), ker se mi zdi, da mi je prašek delal alergije. Ko sem čisto obleko oblekla, me je koža srbela. Odkar imam tekočega, je v redu. Za dojenčka bom najbrž prala enako kot zase, razen če se izkaže, da ne bo v redu.

clock-img

14.01.2009, 14:25

clock-img

petruscha

pencil-img

565

Jaz uporabljam persil sensitive in mi je zelo ok. Mehčalca dam malo imam pa enega iz mullerja. Svetujem ti da ne uporabljaš Ariela, ker je zelo agresiven, še moja mama je dobila spuščaje po nogah po njem, jaz pa sem imela vedno spodaj vnetje. Sedaj uporabljamo persil sensitive in nobenih spuščajev več. Z drugimi praški pa niimam ravno izkušenj.

clock-img

14.01.2009, 15:56

clock-img

manna

pencil-img

2556

Tudi jaz še pričakujem prvega otročka. Lahko pa povem, da je tudi mene po Arielu vse srbelo, občasno sem dobivala rdeče fleke po koži... Potem sem zamenjala prašek - Persil (samo iz Mullerja!) in je v redu !! 

clock-img

14.01.2009, 17:12

clock-img

Deja

pencil-img

669

Jaz sem vse cotke za user posted image oprala s praškom Tandil iz Hoferja - 5,3kg škatla. Mehčalca  v prvo nisem uporabila. Zdaj samo čakamo da se user posted image odloči da pride na svet pa bomo videli. Če pa se bo pojavil kakršnkoli problem, pa bomo urigirali kasneje...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

clock-img

14.01.2009, 17:37

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Prala sem in bom še naprej tudi pri tretjem pisano s tekočim Dashom, belo pa z Dashem v granulah, pa mehčalec tudi uporabljam - Silan.

clock-img

16.01.2009, 12:25

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Prvo pranje sem posebej oprala vse oblekce, brez mehčalca in z navadnim praškom, z dvojnim spiranjem. Potem pa vse stvari skupaj. Mehčalca pa ne uporabljam pri stvareh , ki jih dam v sušilec. 

clock-img

16.01.2009, 12:35

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Beli tekoči Persil, brez mehčalca, sušila v sušilcu. Ko sem pripravljala cotke, sem oprala samo njene, kasneje sem prala še naše zraven, sej večinoma sem itak na 90 stopinj prala, tako da ne more kaj bit, ker samo njenih nisem dovolj hitro nabrala za en pralni stroj in če bi predolgo čakala, da se nabere bi lahko kmalu ostala brez cunj....potem sem pa ne vem kdaj začela kar navdnega uporabljat, dokler je bila novorojenček sem pa res pazila, pač sej to me nič več ni stalo....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem