writing-img

Pralni prašek

clock-img

12.01.2006, 11:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

Zanima me katera pralna sredstva uporabljate in kako ste zadovoljne?
Jaz sem provala že ful vrst,a ne odstopam od ariela in zraven seveda mehalec lenor-rumeni,po katerem se mi zdi,da najdlje diši perilo!user posted image

clock-img

12.01.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

nikol ne kupim istga??!! trenutno mam persil sensitiv v prahu k je bil v akciji, drgač pa kupim tut mercator prašek, pa amway baby prašek, pa tut ariel sem že mela..ma men se itak zdijo vsi isti??

clock-img

12.01.2006, 11:37

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

A je katera že uporabila prašek od hoferja in kakšen je. Jaz največkrat imam Dash prašek in sem zadovoljna z njim.

clock-img

12.01.2006, 12:00

clock-img

cicido

pencil-img

302

Jest ze 5 let uporabljam Dash, ker mi je tako svetoval dermatolog, par mesecev nazaj pa sem mehcalec Lenor zamenjala za Ornel modrega. Disi veliko lepse in dlje. Ampak le tega uporabljam zelo malo.

clock-img

12.01.2006, 12:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ariel ali Ava imam za belo perilo.
Tekoči prašek pa imam od Chante Clair,ki ga kupujem v Italiji in sem zelo zadovoljna z njim.
Mehčalec pa imam Lenor ali Coccolino.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

12.01.2006, 12:44

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Pri praških nisem prav zbirčna - ponavadi imam tekočega od Mercatorja, mehčalec pa obvezno Coccolino (bel)!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

12.01.2006, 13:29

clock-img

urška

pencil-img

3136

najraje imam Dash (tekoči in navaden) in sicer iz mullerja; če na pa ariel;

mehčalec pa lenor (muller) zelen, moder rumen....

clock-img

12.01.2006, 13:32

clock-img

artista7

pencil-img

816

imela sem ariel, pa mi je wollite bolj všeč: imela sem mehčalec lenor, zdaj imam pa quanto balzam al neki tacga. Za madeže pa omino bianco 100

clock-img

12.01.2006, 15:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Za belo preilo uporabljam prah - navadno tistega, ki je v akciji (Ariel, Ava, Persil), za sintetiko pa tekoči modri Rex. Mehčalce pa menjavam, da v3dno drugače diši (včasih jih tudi mešam - po 2 zlijem skupa v stroj in dobim čisto svoj unikaten vonj user posted image user posted image user posted image ). Sicer pa rumeni Lenor je itak zakon tudi zame - očitno nama ta vonj najbolj ugaja.user posted image

clock-img

12.01.2006, 15:37

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

dash+lenor aromaterapi

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

12.01.2006, 19:13

clock-img

Anonimen

Persil gel + Quanto Pacific Ocean.

clock-img

12.01.2006, 19:18

clock-img

san

pencil-img

4176

dash ali dixan ter lenor ali coccolino, pa tudi quanto

clock-img

12.01.2006, 19:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urška

najraje imam Dash (tekoči in navaden) in sicer iz mullerja; če na pa ariel;

mehčalec pa lenor (muller) zelen, moder rumen....

Nekatere poudarjate da kupite v Mullerju. A je kej drugače?user posted image

clock-img

12.01.2006, 23:43

clock-img

Peter167

pencil-img

67

Tekoči obvezno Dash, prašek pa trenutno Persil Sensitive, ko pa to porabim pa verjetno Dash.
Mehčalca pa nič zaradi Eneja, ki ima občutljivo kožo. Odkar smo kupili sušilec in ne uporabljamo mehčalca (ker je perilo dovolj mehko brez) ima težav s kožo manj. Diši pa res manj.

clock-img

12.01.2006, 23:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Za belo imam DM-ov prasek v tabletah. user posted image user posted image Za barvasto pa Frosh z Aloe Vero. Mehcalec imam tudi DM-ov.

clock-img

12.01.2006, 23:59

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

za belo - Frosch v prahu
za barvno - Frosch gel z aloe vero
mehčalec - trenutno Silan vijolčast aromatherapy
user posted image

clock-img

13.01.2006, 09:01

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Najraje imam Rex-a in Quanto Hawaii

Sem pa kupila zadnjič šparov prašek, pa je user posted image user posted image user posted image . Kar na bruhanje mi gre ta vonj

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

15.01.2006, 00:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja, že pakiranja so druga - sploh količine; dash tekoči je ful gostejši in večji koncentrat; na en stroj ga daš samo en zamašek;
dash v prahu je tud ful majhna škatal - noter je dozica in praška naj bi bilo za prbl. 18 pranj; je tud ful bolj koncentriran in ga res daš manj;
oboje pa tudi lepše in dlje diši....

lenor je pollitrski, bolje in dlje diši, pa ko je v akciji stane pol litra 230 sit, kar je tudi ceneje kot v "naših" trgovinah;

razlika je po moje ta, da so to stvari, ki so delane za nemški oz. zahodni trg....

saj so tudi pamperske čisto drugačne kot te, ki se jih kupi v šparu ali pa merkatorju

poskusi enkrat pa boš videla, če je kaj drugače

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem