writing-img

Pralni prašek za belo perilo?

clock-img

15.09.2009, 10:05

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Katerega uporabljate? Jaz ne vem, več, katerega bi izbrala-imeli smo Ariel, tistega Pro Zink ali mnekaj takega, ki ima neke rdeče krogce noter, pa mi je uničil nekaj majčk-dobesedno je razžrlo barvo. Tandil mi ni bil bogvekaj, Ava sploh ne nese nič dol- bombažne plenice plenice so ostale zaflekane od kakcev. Dash mi je malo draguser posted image
Torej mi ostane Persil, Luna, še kaj? Trgovske znamke se kr bojim kupit, da ne bom spet metala denarja stran.
Aja, perem pa večinoma belo na 60 stopinj.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

15.09.2009, 12:19

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Saj ni dash drag v primerjavi z arielom. Jaz ga kupujem v mullerju, res da je pakiranje samo 1,5kg, stane nekaj čez 5E in imam za 14 dni, če uporabljam samo tega v prahu za vso perilo. Je pa močno koncentriran, tako, da se ga uporablja zelo malo, in ena škatla naj bi bila za 18 pranj. Pa še perilo diši.Sem probala tudi frosh, ariel, persil, dm, pa je dash še vedno vodilni pri meni.

clock-img

15.09.2009, 14:07

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Belo perilo peri na 95 stopinj pa nebo nobenih flekcov od kakcev. Če pa imaš samo belo perilo pa lahko daš malo varikine pa gre sigurno dol.  Jaz doma perem belo perilo na 95 pa nimam nobenih flekov, ostalo perilo pa vse na 60 ampak z predpranjem, tako da tudi tukaj dam vse packarije, ki jih prineseta iz vrtca dol.
Prašek pa uporabljam Ariel iz muller-ja(tekoči in v zrnu).
Za belo perilo uporablajm Ariel v zrnu, za ostalo perilo  pa tekoči.

Rada se pogovarjam....

clock-img

15.09.2009, 14:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2009, 16:05

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Uporabljala Ariel,Persil,trenutno sem na tekočem froschu,za fleke tudi dajem Venish,perem na 95 st.,pa fleki še vedno ostajajo.Sem čist razočarana.

clock-img

15.10.2009, 14:06

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Do sedaj smo uprabljali Dash, od sedaj pa edino Frosch, ki je BIO in razgradljiv. V Muellerju stane 5.75 EUR za 2 L. Frosch za belo in Frosch za barvno perilo je dovolj močno, da odstrani tudi hujšo packarijo na otroških cunjah.

Naj živi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem