writing-img

Pralno-sušilni stroj

clock-img

13.10.2010, 19:07

clock-img

Anonimen

Katerega imate? Ste zadovoljni z njim? Prednosti, slabosti?

Opazila sem Elecroluxovega EWW167580W, ker ima neki program s paro za osveževanje perila. Koliko mi bo to koristno?

Hvala vam za odgovore.

clock-img

13.10.2010, 19:14

clock-img

enea

pencil-img

2440

TUKAJ imaš temo, ki je bila odprta nedaleč nazajuser posted image

clock-img

14.10.2010, 06:30

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Če imaš možnost dati v prostor ločena stroja, potem ne kupuj kombiniranega. Jaz ga imam (zaradi nekdanje stiske s prostorom) in nikoli več iz enega samega razloga. Ne da ni dober, ampak ko ti posušiš perilo, ti v stroju ostanejo zasušena vlakna, ki se primejo na naslednjo žehto, ki jo ne želiš sušiti zaradi delikatnosti. Vse ti bo ostalo gor na perilu, ki ga boš morala delno posušiti, da bo spihalo vlakna. Jaz včasih kolnem kot zmešana. In zapravljam čas, denar in vodo zato, da v prazno spiram boben. Imam pa Elektroluxovega in je zelo dober stroj, edino to me moti, kar sem navedla.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

04.12.2010, 13:55

clock-img

marušar

pencil-img

5

Vsekakor priporočam, da je stvar ločena. Pa čeprav bi morala imeti pralni stroj v garaži sušilnega pa na podstrešju....toliko da veste

clock-img

27.12.2010, 00:16

clock-img

Anonimen

Tudi jaz priporočam, da sta pralni in sušilni stroj ločena. Jaz imam sušilnega na pralnem (mora biti, ker je sušilni lažji). Ko opere, preložim iz pralnega v sušilnega in dam v pralnega naslednjo "rundo". Imam pa Gorenjeve stroje in sem zadovoljna.

clock-img

29.12.2010, 09:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jaz imam kombiniranega, pa ga ne bi še 1x kupila (če bi le imela prostor, bi kupila ločeno). Sušim le posteljnino, občasno nogavice in spodnje perilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem