cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pralno -sušilni stroj

clock-img

23.04.2012, 09:48

clock-img

dayya

pencil-img

203

Da najprej povem da vem in se strinjam s tem, da je bolje imeti ločeno pralni stroj od sušilnega. Vendar!

Ker se selimo, sicer v večje stanovanje z manjšo kopalnico, ni možnosti imeti teh strojev ločenih, pa še nekaj je, stoj je lahko dimenzije 40 ali 45 cm širine.

Torej tiste, ki imate izkušnje s tem, kateri pralno -sušilni stroj mi priporočate seveda ožje dimenzije?Vem da prav veliko izbire ni, pa vendar kateri je dober, ima katera takega, vse inf. bodo dobrodošle.
Hvala

clock-img

23.04.2012, 21:39

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

A da bi pa sušilca dala kam drugam, izven kopalnice pa ne gre?
Jaz sem imela pralno sušilni stroj do letos, pa nanj nisem nikoli sušila. Pranje je bilo OK, sušenje pa zanič, notri je šlo samo pol cunj, ki sem jih oprala, sušilo se je dolgo časa, ven je prišlo zmečkano, tako da sem ga uporabljala samo za pranje. Mogoče obstajajo sedaj že boljši user posted image  Sedaj imam pralni stroj v kopalnici in sušilca v kleti in sem zadovoljna. Sicer moram vedno nesti perilo dva nadstropja nižje, ampak mi ni težko, glavno da posuši lepo in hitro.
Kaj več ti pa ne morem pomagati.
Veliko sreče pri iskanju!

clock-img

23.04.2012, 22:50

clock-img

enea

pencil-img

2440

Kaj pa TAKO, bi ga imela?
Jaz imama sicer samo sušilni, z zgornjim polnjenjem,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem