writing-img

Pranje, čiščenje madežev

clock-img

29.06.2005, 19:59

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Prosim, prosim, pomagajte - katero čistilo uporabljate za otroške madeže, pa da gredo ti res iz oblačil. Povejte mi še, a perete pisano perilo na 60 stopinj, a barve ostanejo takšne, kot so, a perilo strogo sortirate po barvah, rumeno skupaj,pinki skupaj itd...Please, help, mamo nekaj cotk tako grdo zapacanih, da mi je kar žal. Hvala, hvala. :sloncek:

clock-img

29.06.2005, 20:04

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz perem modro na 60 (tega je res veliko, od vseh treh), ostalo (rumeno, roza, oranžno, rdeče...) pa na 40, če je flek pa uporabim Vanish (imam enega v tubi in tisto peno v spreju) pa gre vse dol... belo pa kuham.

lp

clock-img

29.06.2005, 20:10

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst delam isto kot viv!!

clock-img

29.06.2005, 20:58

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Jaz sortiram perilo na temno(modro, črno), rdeče, svetlo in belo. Belo perem pri 60°, ker se mi zdi škoda perila za 90°, ostalo barvno pa perem na 30-40°. Za odstranjevanje madežev uporabljam Vanish Oxi max(prašek) in Vanish gel. Sem pa nekaj časa uporabljala tudi sprej od Dr.Beckman's - je bil tud fajn.
Edini madež, ki sem ga res težko odstranila, je bila polivka za špagete.

clock-img

29.06.2005, 21:05

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jan je vceraj dobil na bodi sok od lubenice, danes sem dala prat, pa ni slo dol. :hudicek:

clock-img

29.06.2005, 21:38

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz vse perem na 40°. Uporabljam Dash za svetlo perilo, kombiniram z vnish Oxi v prašku in še posebej Dr.Beckmann (z rumeno krtačko) direkt na madeže, temno pa črn Woollite, za fleke isto kot prej, žive barve pa Woollite za pisano perilo in isto za fleke. Za enkrat mi je šlo 99,9% madežev ven. Trkam.

clock-img

29.06.2005, 21:43

clock-img

Anonimen

Perem črno in temno modro skupaj, svetlo skupaj in rdeče, če je le dovolj "robe", skupaj. Včasih pa kaj rdečega podtaknem med svetlo. Vse to perem na 40 stopinj, belo pa kuham. Za fleke imam Vanish in Tru, sicer gre pa s Persil gelom in zdaj z Ariel Kids (po Miškinem nasvetu) itak skoraj vse ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem