writing-img

Pranje

clock-img

04.02.2007, 18:27

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Punce prosim za pomoč.
Danes sem oprala od mojega bundo za smučat, črno- bele barve in belo postane sivouser posted image , povejte mi s čim naj jo operem da bo belo spet belo.user posted image A še sploh je upanje, al se naj pripravim da me bo moj .....user posted image .

Hvala katja

clock-img

04.02.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

ja to maš pa tist vanish white al kaj že...."naj belo ostane belo"..user posted image

clock-img

04.02.2007, 18:34

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Belo ostane belo, kakšna bo pa črnauser posted image  Siva.

clock-img

04.02.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

al pa v čistilnico...

clock-img

04.02.2007, 19:01

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

No jaz sem tudi včeraj zaprala od malega bundo. Baje da se dobijo neki lističi ko jih daš zraven v pralni stroj in nekak vlečejo barvo nase. Sem jih šla iskat ampak jih niso imeli user posted image user posted image user posted image  No jaz sem bundo oprala na narobni strani in jo dala sušit ko je bila suha sem šele videla presenečenje. No sem dala še 1x prat pa zraven ulila ene 2dcl vanisha pa ni šlo nič dol. Sedaj sem pustila takšno kot je,

clock-img

04.02.2007, 19:15

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

lojzika jaz sem dala tist listič zraven, pa listek je sivkast, bunda pa še tudi. Jutri jo bom v čistilnico nesla, če se da kaj nardit. 

hvala vama za pomočuser posted image

clock-img

04.02.2007, 19:17

clock-img

nynna

pencil-img

576

jest bi jo pa nazaj nesla. To se be bi smel naredit, razen če si na več prala kot je napisan. Če si vse prou naredila, jo nes nazaj.

clock-img

04.02.2007, 19:21

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Finta je v tem, ko je bla prvič oprana je ostal na beli en flek, je mel moj čigumije v žepu in je zgleda od paklca neki vn udarlo, pol sem jo pa dala prat, pa z oxijem sem polila flek, zdej pa flek je zginu, bunda je pa siva.

clock-img

04.02.2007, 22:01

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ja pa res v čistilnico jst si še pa zrajtala nisem kaj takega. Kolko kej približno pride cena? Da ne bo prišlo dražje kot bunda (govorim za mojo ki po poje ni vredna več kot 3000)

clock-img

05.02.2007, 09:21

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Sem klicala v čistilnico pa je rekla da naj K2R probam tisto sol za razbarvanje.

clock-img

05.02.2007, 12:30

clock-img

MH0

pencil-img

118

"Dragi glej! Uspelo mi je! Zdaj je tako lepo sivo/črna kot si jo želel pa je ni in ni bilo za dobiti. So mi na RR povedali kako se to naredi."

clock-img

05.02.2007, 13:39

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

MH0 user posted image user posted image user posted image  ne pali sem mu rekla a ni taka kombinacija tut lepa, pa se ni strinjal.user posted image

clock-img

06.02.2007, 19:34

clock-img

zverinca

pencil-img

828

IZVIRNO SPOROČILO: MH0

"Dragi glej! Uspelo mi je! Zdaj je tako lepo sivo/črna kot si jo želel pa je ni in ni bilo za dobiti. So mi na RR povedali kako se to naredi."

user posted image user posted image user posted image
moj mož hodi z roza nogavicami na košarkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2007, 08:36

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Zverinca kako ti je pa to uspelouser posted image user posted image men se pa kej takega nikol nezgodiuser posted image user posted image user posted image za zjokat. Sej bo bolš se je že sprijaznu.

Hvala še enkrat za nasvete in vzpodbudne besede.

clock-img

08.02.2007, 10:59

clock-img

zverinca

pencil-img

828

ja lepo, med svetlim perilom (jaz perem svetlo na 60, in temno na 40) so bile njegove sive nogavice za košarko in nekako so ušle zraven tudi moje rdeče tangice. In ker je bilo 60 savna za tangice, so spustile barvo, hehe. No, saj ni bilo vso perilo obarvano, samo nekateri dovzetni kosi. In moj desc veselo igra košarko naprej, pravi da z 'ženskim čutom, da je našel žensko v sebi'user posted image user posted image user posted image
Mah se sploh ne sekiram če kaj zaperem, saj je le 'cota'.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem