writing-img

Pranje baby nahrbtnika

clock-img

04.06.2007, 19:48

clock-img

powered

pencil-img

15

Je morda katera že prala Nivein baby nahrbtnik v pralnem stroju? Rada bi ga oprala, ker je že res umazan, pa ne upam v stroju, na roke pa je to tako no...

clock-img

04.06.2007, 19:50

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, lih zadnjič sem ga, ne spomnim se točno, kaj je že bilo, ampak zaradi nečesa je bil ful umazan. Enostavno sem ga butnila v stroj, dala na 40 in rekla, kar bo, pa bo. In je preživel brez posledic.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.06.2007, 19:50

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja seveda, zakaj pa ne. Vrž v stroj in 40 stopinj. Ma vse dam v stroj. Tud superge, podloge za po tleh,........

clock-img

04.06.2007, 20:03

clock-img

Anonimen

Nisem ga še oprala, si me pa spomnila, da bi ga blo fajn oprat. Pa ga daj na kak program za občutljivo perilo ali celo ročno pranje, če ga imaš. Jaz vse perem v stroju, tud tisto, kar kao naj ne bi. Doslej je bilo z vsem vse ok. In sem prepričana, da bo tudi s tem ruzakom. 

clock-img

05.06.2007, 07:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja sem ga prala sam na 30°- občutljivo perilo, pa tako perem tud vse otroške čevlje (ta poceni), copate, podloge za po tleh v kopalnici, plišaste igrače, pa mi še nikol ni nič razpadlo user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.06.2007, 08:02

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Nivein nahrbtnik sem že večkrat oprala v pralnem stroju in je OK.

clock-img

05.06.2007, 09:02

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Jst vse nahrbtnike perem v stroju (so pa znamke Champion) in pranje uspešno prestanejo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem