writing-img

Pranje flašk v hotelu

clock-img

31.03.2009, 12:21

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Mene pa zanima kako naj pomijem stekleničke v hotelu. Gremo namreč na dopust v kraje kjer ni pametno pit vode iz pipe. Torej - sklepam da tudi flašk ni dobro pomivat z njo. Res ne bi rada, da mi mali faše kakšno neumnost. Kako se tega lotevate??

clock-img

31.03.2009, 12:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

s flaširano vodouser posted image

...vox populi...

clock-img

31.03.2009, 12:28

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Ja, že ampak je mrzla. Flašk od mleka se pa z mrzlo ne da prav dobro pomit. Pol začne pa vse smrdet po kislem pa.... Eh, mi je že slabo ko pomislim

clock-img

31.03.2009, 12:36

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

mi smo vzeli grelnik za vodo zraven...smo šli z avtom in ni bilo panike za prtljago

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

31.03.2009, 12:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2009, 12:44

clock-img

Pika Nogavička*

pencil-img

70

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mi smo vzeli grelnik za vodo zraven...smo šli z avtom in ni bilo panike za prtljago

Sem glih isto hotla predlagat. Samo pozanimaj se če  slučajno rabiš adapter za vtičnico. Da ni tam kamor greš druga napetost....tko kot v Angliji na primer.
Lepo se imej!

clock-img

31.03.2009, 12:57

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Vsak hotel ima nekaj grelnikov vode na razpolago, da si jih lahko sposodiš. Ali pa pač prosiš, da ti ustekleničeno vodo vržejo v mikrovalovko. Ali pa vzameš s seboj grelnik vode in si najbolj ziher. Simpl.
Aja, jaz sem s seboj vzela še Pril in kuhinjsko krpo. In je vse potekalo b.p.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 31.3.2009 12:58:27 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

31.03.2009, 12:59

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička*

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Sem glih isto hotla predlagat. Samo pozanimaj se če  slučajno rabiš adapter za vtičnico. Da ni tam kamor greš druga napetost....tko kot v Angliji na primer.
Lepo se imej!

Adapterje prav tako dobiš v hotelu.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

31.03.2009, 13:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem iz krajev kjer je tekoca voda nepitna,pa tamali vedno z njo perem steklenicke,mi na kraj pameti ni padlo,da bi lahko bilo kaj narobe.Seveda pije otrosko vodo,samo glede pranja...lahko pa res v grelniku prevres in flaske nazadnje s to splaknes,da te ne bo skrbelo.

clock-img

31.03.2009, 14:27

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Na grelnik sem že pomislila, ampak vzame ful placa v kufru. Malo trapasto se mi ga zdi vlečt na avion. No mogoče pa se bo dalo res kaj v hotelu zmenit.

clock-img

02.04.2009, 17:38

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Kaj pa če jih pomiješ s toplo hotelsko vodo (ideja s prilom in krpo je meni všeč) in na koncu še enkrat splahneš z ustekleničeno?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem