writing-img

Pranje nepremočljivih slinčkov

clock-img

30.08.2007, 19:19

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Kako naj jih operem, da bodo spet čisti, torej brez vidnih madežev? Na njih piše, da se lahko perejo na 40 stopinjah, tako pa ničesar ne odstraniš.
Saj je res, da so vsak dan znova umazani, ampak bi vseeno rada, da so vsaj za silo čisti.

Pa še to - s katerim čistilom jih naj sčistim oz. namočim pred pranjem?

clock-img

30.08.2007, 19:36

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.

clock-img

30.08.2007, 19:57

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz jih dam na 90 stopinj, pol pa še v sušilca. Doslej so še vsi preživeli.

clock-img

30.08.2007, 21:00

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz jih tudi prej namažem s čim za odstranjevanje madežev, potem pa operem in čeprav piše na 40°, sem jih tudi že na 60° prala. Obvezno pa moraš fleke našpricati, namazati,...preden gredo v stroj, saj je lahko po pranju žal prepozno.

clock-img

30.08.2007, 21:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem slinčke vedno prekuhala (90 °c),  če so bili pa kakšni trdovratni madeži, sem jih pa prej našpricala oz. namazala s kakšno stvarjo za odstranjevanje madežev. Pa sušila sem jih tudi v sušilci, pa moram reči, da so preživeli kar večinoma vsi, razen tisti najcenejši, se jim je podloga "skurila" v sušilcu. 

clock-img

30.08.2007, 21:34

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Potem jih bom pa tudi jaz prekuhala. Do zdaj si nisem upala, zdaj bom pa še tako poskusila.

IZVIRNO SPOROČILO: FORZA

Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.

Na Meglio se pa sploh nisem spomnila, čeprav ga imam doma user posted image .

clock-img

31.08.2007, 00:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem od tretjega meseca dalje pri obeh  uporabljala plastičnega. Potrebuješ samo enega in je vedno čist in pri roki...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

31.08.2007, 07:12

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jaz jih pred pranjem namažem z odstranjevalcem madežev, operem pa jih na 70 stopinj. V sušilcu pa jih sušim le do 50 stopinj. Sm jih pa enkrat že probala prekuhat pa so vsi šli v maloro, ene 5 hkrati in to kljub temu, da niso bli poceni.

Marogica! se strinjam taplastični so zakon, pa še hrano zadržijo.

bai

clock-img

31.08.2007, 08:19

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, taplastični so super, samo tisti, ki ga je imel naš mali, je bil tolk štorast, da ga je imel šele tam nekje 1 leta - ker mu je bil prevelik za vratom in je potem potreboval dodatni slinček, ker je za vratom vse šlo zadaj.

clock-img

31.08.2007, 09:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ce ni nekih posebnih madezev, jih perem samo na 40, ce pa so kaksni vecji in trdovratnejsi madezi, pa jih perem na 60, kaksno uro pred pranjem pa jih pospricam z Omino Bianco. Zaenkrat so se celi, madzi gredo pa tudi lepo ven. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem