writing-img

Pranje pleničk

clock-img

28.06.2008, 16:19

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Zdravo!
Mene pa nekaj zanima, če mi lahko katera prosim pove, koliko časa je potrebno otroške cunjice prati ločeno od mojih, kdaj lahko uporabim malo mehčalca in če vedno likate vse otroške stvari ( nekaterih, se mi zdi, da res ni potrebno...)?

lp

clock-img

28.06.2008, 16:23

clock-img

madasa

pencil-img

287

Jaz perem vse skupaj, mehčalec uporabljam od vsega začetka likam pa vsa otroška oblačila. Edino pleničke sedaj ko jih imam samo za po kopanju in ne več za široko povijanje res likam bolj na hitro.
Lp

clock-img

28.06.2008, 16:25

clock-img

lex

pencil-img

6532

IZVIRNO SPOROČILO: madasa

Jaz perem vse skupaj, mehčalec uporabljam od vsega začetka likam pa vsa otroška oblačila. Edino pleničke sedaj ko jih imam samo za po kopanju in ne več za široko povijanje res likam bolj na hitro.
Lp

likam pa samo tisto kar je potrebno. tudi pleničk ne, ker jih sušim v sušilcu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

28.06.2008, 16:55

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

No, pozabila sem povedati, da imam 2m štruco in se bojim, da ne bi dobila kakšnih izpuščajev po teleščku, če bi njene stvari prala z mojimi...Sem pač novopečena mamica in sem glede določenih stvari še v dvomih...user posted image
Drugače pa se vam lepo zahvaljujem za odgovore...user posted image

lp.

< Sporočilo je popravil *NikoLina* -- 28.6.2008 16:56:47 >

clock-img

28.06.2008, 17:41

clock-img

Anonimen

Oj
Jaz imam mesec in pol starega user posted image pa vse normalno perem in tud mehčalec dajem pa nism opazila da bi blo kej narobe.Po moje je to čist od otročka odvisno a bo imel kaksno reakcijo al ne.

clock-img

28.06.2008, 18:16

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Naš user posted image  je star dober mesec in vse od začetka perem njegove cunjice skupaj z ostalimi. Uporabljam občasno tudi mehčalec, poleg tega oblačilc in pleničk že lep čas ne likam več, ker bi v tej vročini škripnila za likalnikom. Mali ima krasno kožico in nobenih težav user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

28.06.2008, 18:26

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naš user posted image  je star dober mesec in vse od začetka perem njegove cunjice skupaj z ostalimi. Uporabljam občasno tudi mehčalec, poleg tega oblačilc in pleničk že lep čas ne likam več, ker bi v tej vročini škripnila za likalnikom. Mali ima krasno kožico in nobenih težav user posted image

Se podpišem. No, le mehčalca ne uporabljam še, razmišljam pa, da bi ga začela, saj zgleda moja štručka zelo trpežnauser posted image

clock-img

28.06.2008, 21:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Na začetku sem nekaj časa prala ločeno, ampak to samo zato, ker se je teh otroških cunjic itak nabralo za cel stroj. Pa brez mehčalca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem