writing-img

Praskanje

clock-img

11.06.2007, 18:26

clock-img

maca24

pencil-img

269

Naš 15 mesečnik se nenormalno praska. Najpogosteje med spanjem, če si pride kje do kože se popraska do krvi. Najprej je začel samo po trebuhu, sedaj pa se praska tudi že po nogah.
Kaj bi to lahko bilo?user posted image
Nikjer pa nisem opazila nobenih izpuščajev, flekov, ničesar.
Prosim svetujte.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

11.06.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

od kolegice tamala se je tko praskala..ugotovljene na bioresonanci vse sorte alergije.
ne vem..js bi vseeno šla do kakega dohtarja??!!

clock-img

11.06.2007, 18:45

clock-img

maca24

pencil-img

269

Tudi mi bomo šli jutri do zdravnika. Ker to več ni normalno. user posted image
Hotela sem samo vedeti, če naj zahtevam testiranje za alergijo ali ne. Zgleda, da ga bom.
Hvala LARA.user posted image

clock-img

11.06.2007, 19:20

clock-img

jooly

pencil-img

932

Bodi pozorna, kdaj se praska - če je to ponoči, mu sigurno ne odgovarja posteljnina (lahko so pršice, lahko je prašek, mehčalec, perje, volna...). Zamenjaj kouter in poušter, peri nekaj časa brez mehčalca... ugotoviti vzrok za alergijo je približno tko kot najdi iglo v senu... v večini primerov je tudi na testiranjih ne ugotovijo.

Moj Staš je npr. alergičen na maline user posted image . Za kaj tazga ga nikol ne bi šla testirat... to enostavno morš ugotovit sama - pr meni je trajalo 5 let user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

11.06.2007, 19:43

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

moja 10 m stara punčka se tud non stop praska povsod kjer doseže, sva ble na testiranju za alergije je blo vse negativno zdej sva pa naročeni na bicom terapijo. Bomo vidli.

clock-img

12.06.2007, 19:33

clock-img

maca24

pencil-img

269

Smo bili pri zdravniku. Baje je blaga oblika alergijskega kontaktnega dermatitisa.user posted image
Smo dobili sirup Claritine in kremo Elocom. Kontrolo pa imamo naslednji teden.

clock-img

12.06.2007, 20:51

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Čim manj maži z Elocomom (kortikosteroid!!!) Nam je zdravnica predpisala raje Elidel (sicer za nego, apak pomaga tudi proti srbenju)...Je bila pa naša pupa tudi na testiranju in niso nič ugotovili...Pa sva jo peljala na bioresonanco in je tam ugotovil dohtar, da je na vse sorte alergična...jo je zdravil in stanje se je izboljšalo, ni pa še čisto dobro. Verjetno bomo morali še na kakšen obisk. 

< Sporočilo je popravil Dadi -- 12.6.2007 20:53:29 >

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem