cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pravilno pasenje kravic

clock-img

15.01.2008, 22:56

clock-img

pt

pencil-img

53

V iskalniku sem našla "pravilno pasenje kravic".
Kakšno pa je to? Kdaj ste dale svoje dojnčke pasti kravice in za koliko časa?
Hvala!

clock-img

16.01.2008, 09:30

clock-img

melani99

pencil-img

217

Nam je pediater to razložil takole (sicer je malo težje napisati, lažje je pokazati): tamalo damo na trebušček, vpre se na komolce oz na podlahtico do komolcev, rokice so v položaju širine ramen, da pa je ne meče naprej na glavico, ker ima težišče pri glavici, saj je še ne drži čisto samostojno pokonci, ji pa ritko rahlo pritiskaš dol. Poskusla sem napisat čimbolj razumljivo, upam, da boš si lahko predstavljala, kako to izgleda.
Pasti kravice jo pustim , dokler ona to hoče, ko se zmatra, itak sama neha. Je pa moja punčka stara 4 mesece, korigirano 1 mesec, pa to počnemema že kak dober mesec.

clock-img

16.01.2008, 22:46

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

se podpišem pod melani99

clock-img

17.01.2008, 12:47

clock-img

Anonimen

Naš ima 6,5 mesecev in sploh noče pasti kravic kar v jok gre. Vse eno ga pustimo čeprav se trma. Od samga začetka je težak in velike rasti tako da se težje dvigne na rokce. Zdaj se pa sam kotali nč druga hrbet trebuh hrbet. 

clock-img

17.01.2008, 22:17

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

naš bo star jutro 2meseca pa to počne že dober mesec malo več nevem kako to ampak
že glavico tud sam drži pokonc to pa že tudi več ko en mesec se mi zdi da imam čudežnega otroka ker vem da eni pri tej starosti samo ležijo pa gledajo naš pa dobesedno divja user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 09:42

clock-img

bina30

pencil-img

526

Naš še ni star dva meseca in že ful od začetka glavico drži pokonci. Ko ga dam na trebušček, misleč, da bo malo zaspal, on samo gleda naokoli, glavo vzdiguje ful visoko, da me je včasih že strah, da mu bo dol zletela, ampak, ne.

clock-img

18.01.2008, 09:51

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

da me je včasih že strah, da mu bo dol zletela

sori, ampak sem se mogla nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je včeraj P rekla, da mora imeti roke naprej in skoraj iztegnjene. pri ritki se pa potisne dol samo, če se premetava in je švoh za pasenje kravic, torej ima že nesimetrično razvite mišice. To sem morala jaz početi pri 1. otroku.

Eh, ja pa to vse skupaj pomoje kak vzameš. 1. ni znal pasti kravic in je bil kar se motoričnega razvoja tiče brzinski in je pri 8.mesecih že fajn hodil. Pupa se pa pri 5. mesecih še sploh ne obrne, kravice pa pase kot se šika pravilno.user posted image

clock-img

18.01.2008, 19:20

clock-img

urskas

pencil-img

683

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Naš še ni star dva meseca in že ful od začetka glavico drži pokonci. Ko ga dam na trebušček, misleč, da bo malo zaspal, on samo gleda naokoli, glavo vzdiguje ful visoko, da me je včasih že strah, da mu bo dol zletela, ampak, ne.

Tudi naša je bila taka!
Posledično zelo dolgo ni spala na trebuščku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem