cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pravilno skozi križišče in krožišče

clock-img

12.12.2007, 19:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Vivina tema na Čvekanju me je spodbudila, da prilepim tole:

http://www.varna-voznja.si/

Previdno na cesti.

clock-img

12.12.2007, 20:12

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lušten test, samo sem 2x mimo ustrelilauser posted image  Bi bilo boljš, če bi se bolj skoncentrirala na test, upamuser posted image

clock-img

12.12.2007, 21:05

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Prvič pa drugič sem mim ustrelila. K sem preveč čas gledala, namest da bi gledala avtke. pa še nisem si zapomnila kake barve je moj avto.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

12.12.2007, 22:05

clock-img

malecka

pencil-img

1665

fajn zadeva 100%user posted image jaz

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

12.12.2007, 22:14

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ne želite si me srečati-izogibajte se rdeče mazde!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2007, 22:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz pa sem 2x trčila - a nič hudega, mi stoji dobra zavarovalnica ob strani (tako je pisalo) user posted image user posted image
Dober test. Dam jutri še mojemu za sprobat, ker danes že spi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.12.2007, 23:09

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Po pravilih nisem falila nič...potem sem šla novo simulacijo na način,kot vozim jaz...povozila sem kolesarja,razbila trikrat avto...valda,ker to je Mazda...jaz pa sem alfistka in vozim cuore sportivo...user posted image Pustmo hec...v realni vožnji res nekajkrat ne bi čakala,pa cincala;pogledaš,kje je avto za tabo,gasa,da menjaš pas...pa greš ven s krožišča....

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

12.12.2007, 23:10

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

obvladam, a je sploh možno, da tu kdo napačno odgovori...ženske...s ceste! user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

12.12.2007, 23:19

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

obvladam, a je sploh možno, da tu kdo napačno odgovori...ženske...s ceste! user posted image

mah, kakšen test je malo zavajajoč...jaz nisem opazila, da ima moj avto žmigav že prižgan recimo in sem potem mislila, da itak gre lahko na ta drugem izvozu ven...

clock-img

12.12.2007, 23:25

clock-img

trixi

pencil-img

741

ojej, jaz pa priznam- al je čudež, da sem še jaz živa pa avto celuser posted image
una modra mazda je pa itak totalkauser posted image

clock-img

13.12.2007, 07:11

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

ko so krožišča, jaz nikoli ne grem na notranji pas, vedno ostanem kar na zunanjem, da lahko potem hitro smukneš iz krožišča ven.

clock-img

13.12.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

In delaš zelo narobe, ker pol oviraš promet in ljudi, ki znajo skozi krožišča vozit sploh v tistih krožiščih v tistih krožiščih, ki imajo po dva pasova.

clock-img

13.12.2007, 09:33

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

meni se ne zdi, da je to tako zelo narobe user posted image . če sem 1x ali 2x letno na takšnem krožišču ... .. , ali pa grem takoj dol na naslednjem izvozu - potem še naj grem na tisti sredinski pas?

clock-img

13.12.2007, 09:37

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če greš takoj naslednji izvoz ven, potem ostaneš na zunanjem pasu, če greš katerikoli drug izvoz ven (pa ni važno ali je to enkrat letno), se na zunanji pas postaviš preden zaviješ ven, se pravi po zadnjem uvozu.

iz malega zraste veliko

clock-img

13.12.2007, 09:50

clock-img

mika

pencil-img

6485

In delaš zelo narobe, ker pol oviraš promet in ljudi, ki znajo skozi krožišča vozit sploh v tistih krožiščih v tistih krožiščih, ki imajo po dva pasova

tud jaz delam narobe. sam je problem v tem, da so majhna krožišča nepravilno sprojektirana, ker bi morala bit enopasovna in ne dvopasovna, tako da nimaš možnosti, da bi pravočasno iz natranjega pasu zapeljal na zunanji pas, potem pa se lahko pelješ še ne krog. v večjih dvopasovnih križiščih pa vozim pravilno.

drugače so krožišča najbolj varna. če pride do nesreče, za kartere je neskončno možnosti, posledice niso tako hude kot v križišču dveh cest, kjer je manj možnosti za nesrečo, trki so pa lahko usodni

clock-img

13.12.2007, 12:24

clock-img

Anonimen

Če greš takoj naslednji izvoz ven daš žmigovc, se vključiš na zunanji pas in greš takoj naslednji izvoz ven. Če greš kasneje ven se vključiš v notranji pas.

clock-img

13.12.2007, 13:21

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ne želite si me srečati-izogibajte se rdeče mazde!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 14:17

clock-img

riders

pencil-img

475

Zelo poučen test user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem