writing-img

Pravljice

clock-img

03.03.2005, 09:18

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Sm slišala, da pravljice prov fajn delujejo na ta mičkene. Naša je 8m stara in me zanima, katere pravljice na CD priporočate. Namreč, da bi medve brale knjigico, ni nobenih šans, vse strga, pogrize,..., tut knjigic iz blaga se takoj naveliča.:zmeden:

clock-img

03.03.2005, 09:22

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Sama nimam otrok. Moji nečakinji so fulll všeč pravljice v katerih zdraven še malček pojejo. Tako je vsako večer pred spanjem poslušala Tinko polovniko ali pa maček Muri.

Lp, :metulj:

clock-img

03.03.2005, 11:50

clock-img

janja

pencil-img

1559

Našemu so pa bolj kot pravljice in TV všeč pesmice. Odkar se trudi govoriti, pa sploh stalno nekaj poje. Ga je prav zanimivo poslušat. Pa kako pleše! Sicer pa od pravljic posluša Čebelico Majo, Volka in sedem kozličkov, skratka bolj tiste, kjer je več melodije in pesmic.

clock-img

03.03.2005, 12:50

clock-img

jana&ema

pencil-img

10

:bravo:Kupi knjigo ENCI BENCI (obstaja št. 1 in 2- obe odlični) Jaz sem jih spoznala, ko so bile bratove hčerke male in sem jih moji Emi začela brat nekje pri taki starosti kot ste vi zdaj, pa jih najraje prebira in se full jezi če ob kakšni sliki hočem povedat napačno pesem. Od pravljic pa sem začela s CD muca copatarica in mojca pokraculja. Je tud poslušala kot da je hipnotizirana.:sloncek:

clock-img

03.03.2005, 13:56

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Mi imamo tudi Tinkota polovinkota. Včeraj pa je zaspal ob Mucki Čiribucki.
Najbolj so mu všeč take, kjer še pojejo zraven. Ena izmed takšnih je še Pravljica o vili Maji, pastirčkih in zvončkih-taka ful luštna.

Mačka Murija še moremo kupit.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem