writing-img

Pravnice - delovno pravo

clock-img

24.04.2005, 19:07

clock-img

Anja

pencil-img

447

Torej pri vas bi rada preverila naslednjo informacijo. Zanima me ali je res luknja v zakonu, ki zgleda takole:

Če imaš pogodbo za določen čas in si pred iztekom pogodbe na bolniški, ti pogodbe med trajanjem bolniške ne smejo prekiniti. :zmeden2: :zmeden:

Torej, če imaš npr. pogodbo do 12. januarja in začneš z bolnško 7. januarja in si npr. vse do 1. marca na bolniški, ti v tem času ne smejo prekiniti pogodbe o. ti jo prekinejo, ko nehaš z bolniško. Ali v tem času dobivaš kakršenkoli denar?

Upam, da sem dovolj razumljivo zapisala vprašanje!

p.s. Tiste s podobnimi izkušnjami, javite se!

Anja

clock-img

24.04.2005, 19:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nisem s tega področja, samo kolikor vem, delodajalec (žal) ni dolžan podaljšati pogodbe za določen čas, kljub temu, da si na bolniški. Prijaviš se na zavodu za zaposlovanje - glede prejemkov od tam pa pojma nimam.

LP

clock-img

24.04.2005, 20:25

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

če si v staležu od 07/01-05, pogodba ti poteče 12/01-05, imaš še 30 koledarskih dni biti pravico v breme ZZZS, šele potem pa na zavodu za zaposlovanje, ko ti preteče pogodba za določen čas, se takoj zglasi na izpostavi ZZZS in povej, da si v bolniškem staležu, pol te bodo pa usmerili naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem