cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prazna nosečnost in slabost

clock-img

13.12.2008, 11:38

clock-img

Anonimen

Zanima me, če se tudi v primeru prazne nosečnosti pojavlljajo znaki nosečnosti (slabost...).
Hvala in LP!

clock-img

13.12.2008, 12:03

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Kakšne prazne nosečnosti?
a zdj pa razumem ni vidnega ploda.ja verjetno ti je lahko slabo zaradi hormonov.
če prav razumem

< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.12.2008 12:08:59 >

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

13.12.2008, 12:09

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Prazna nosečnost pomeni, da v jajčnem mehurčku ni ploda.

In ja, lahko imaš vse znake nosečnosti, ker hormon nosečnosti pa je prisoten.

clock-img

15.12.2008, 07:37

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Pozdravljene,

meni je ginekolog rekel, da naj pridem naslednji teden še enkrat na pregled, ker se ploda še ni vidlo (5. teden) in, da če se ga ne bo videlo v 6. tednu, gre za prazno nosečnost, vendar pa je tudi rekel, da je dober znak, če mi je slabo.

clock-img

15.12.2008, 08:17

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

a te ni G nič dal v laboratorij na odvzem krvi?...Jst sem mogla 2x, na sredo in potem v petek, da se je videlo če nekaj nevem kaj narašča. Bi ti pa svetovala, da počakaj vsaj še kak teden, da ti ne bo že kar drug teden ponujal G kakšnega čiščenja.
Jst sem bila isto v 5 tednu in je bla sam ena pikica n UZ in potem v laboratorij in nato sva se slišali po telefonu kakšni so bili izvidi, nato na ponoven pregled pri 8 tednih, takrat se je pa že lepo videlo.

clock-img

15.12.2008, 08:36

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Ne, ni me š e dal na pregled krvi, ker je rekel, da se v 5. tednu še itak ponavadi nič ne vidi in da bova še malo počakala. Upam, da se bo videlo. Slabo mi je pa od jutra do večera kar naprej.

clock-img

15.12.2008, 09:48

clock-img

mayflower

pencil-img

789

V petem tednu se nič ne vidi. Jst sem šla tudi v petem tednu, zaradi težav v prvi nosečnosti. In se je videl samo mehurček- pa je rekla G, da lahko se ne bi videlo nič, ker je še absolutno prezgodaj. Potem pa samo živce izgubljaš. V osmem tednu pa se je tamalček že lepo videluser posted image
Pozabi vse skupaj in čakaj naslednji pregled.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

15.12.2008, 09:50

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Hvala za odgovore. Sem pa nekje prebrala, da če je plodek živ te špika po trebuhu, ker se maternica razteza. Mene nič ne špika, edino kaj pač je, jeto, da mi je še vedno slabo, sicer manj kot mi je bilo prejšnji teden, ampak še vedno kar močno.
Upam, da bo čimprej petek in, da bo vse ok.

clock-img

15.12.2008, 10:48

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ni rečeno, da te špika. Jst nisem imela niti enega znaka, razen izostanka menstruacije. Pa potem kasneje zmanjšanje apetita.

clock-img

15.12.2008, 11:23

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

pri meni se je v 6 tednu videla samo g.vrečka in šele v 8 tednu smo videli srčka

clock-img

09.01.2009, 15:19

clock-img

tejčit

pencil-img

220

Anci banci in kako se počutiš.Jst sm bila v sredo na pregledu sm v petem tednu in se je videla sam
vrečkica se mi zdi 6mm

clock-img

09.01.2009, 16:07

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

5. in 6.teden je absolutno še prehitro, da bi tudi G. zaključil, da gre za prazno nosečnost.

Zato vstrajaj, tudi če se pri 6.tednu še ne vidi - da želiš počakati.
Malo uporabi iskalnik in videla boš, da je ogromno takšnih primerov, ko se je videlo komaj kasneje - zato vsekakor ne obupaj prehitro.

Pa vso srečo in upam, da se drug teden pokaže pikica.

clock-img

09.01.2009, 19:30

clock-img

tejčit

pencil-img

220

MAM PREGLED 4.2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem