writing-img

Prazna vrečka

clock-img

04.07.2007, 09:57

clock-img

damjanaf

pencil-img

35

Pozdravljene!
18.6. sem imela pregled - urinski test +, krvna preiskava tudi pokazala nosečnost! Na UZ se ni videlo še nič. Drugo kontrolo sem imela 2.7. . Vidna je bila vrečka, a žal (še) prazna...user posted image  Ali je še kaj upanja?

clock-img

04.07.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

Seveda je. Verjetno je bilo še prezgodaj. Tudi pri meni je takrat lahko samo potrdil nosečnost, ko sem pa prišla čez 14 dni se je pa že videlo.

clock-img

04.07.2007, 16:31

clock-img

jasika

pencil-img

27

jaz,ko sem bila na vseh teh preiskavah,kri,voda,je blo 4 tednov nosečnosti pa je bila tudi vrečka še prazna,zdaj ko sem pa imela pri 7 je pa vse vredu.rekla pa mi je da je šele tista začetna nosečnost,verjetn ti je tudi pregledala maternico in ti kaj povedala če je vse vredu...

Upam da bo vse vredu,tako kot zaenkrat pri meni.vso srečo priuser posted image

clock-img

04.07.2007, 17:40

clock-img

mml

pencil-img

4156

Pri meni se ni še v 7. tednu nič videlo na UZ, sedaj imam pa doma zdravo in navihano 18 mesečnico, tako da mislim, da še sploh ni panike. Plod in srčni utripi morajo biti prisotni nekje do konca 8. tedna nosečnosti, tako da kar pogumno naprej

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

04.07.2007, 20:32

clock-img

lolita700

pencil-img

69

lp
damjanaf koliko tednov si pa noseča? sama sem bila 5 tednov,ko sem bila na uz.mi je gin.rekla,da vidi vrečko in rumenjak.in da se bo naslenjič videlo več.zdaj imam uz 27.7 in takrat bom noseča 10 tednov..zato brez skrbi naslednjič se bo tudi pri tebi videlo..

ti samo uživaj user posted image !!11

clock-img

10.07.2007, 19:56

clock-img

eva78

pencil-img

282

POzdravljene!

Imam eno vprašanje - na katere laboratorijske preiskave vas je poslal ginekolog na čisto  prvem pregledu ko ste ugotovile,da ste noseče.

Namreč pred 2 mesecema sem imela spontani splav, tako da do svoje gin. sploh nisem uspela priti in so mi nekaj preiskav od krvne slike,pa coombsov test itd opravili kar v bolnišnici.
2 meseca po spontanem splavu sem zopet zanosila user posted image in se naročila samoplačniško k ginekologu na Fontano Mb.  Sestra  me je opozorila,da teh raznih krvnih in drugih laboratorij.preiskav ne opravljajo. Ali ima katera podoben primer oz. ali vam gin.pove ali da napotnico, katere preiskave je potrebno opraviti.

Sem zaskrbljenauser posted image ,ker nevem kako bom vse to skombinirala. Hvala za vaše odgovore!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem