writing-img

Praznovanje 30 rojstnega dne

clock-img

19.05.2005, 09:03

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kaj ste sih že prestople, a ? Kaj pogrešate? Al pa nas to v kratkem še čaka?

No prva bo moja kolegica zdaj kr kmal. Seveda se spodobi da le to primerno ubeležimo- so le mladostna leta,........

Seveda rabim sedaj ideje. Kaj ji prištimat za dobr žur? No, ona je zaenkrat "uradno" samska, seveda bo še brez otrok,........ in si lahko kaj bolj konkretnega prvošmu.

Ideje na plan. Kako sta ga ve ubeležile, kaj bi si rade za to privoščile, kakšne so sanje - seveda so lahko bolj "nore".
Uživajte v domošljiji,........

clock-img

19.05.2005, 09:09

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Mene pa to še čaka avgusta. Mislima pa s fantom skupaj narediti en piknik, ki bo na vikendu v halozah. Tudi fant bo letos 30.

clock-img

19.05.2005, 09:14

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem tudi imela kar piknik doma na vrtu (ker imamo ogromen vrt). Moja najboljša prijateljica je pa najela piknik plac, pa bratranc ji je za darilo podaru en bend da so špilal (k so njegovi kolegi) tko da je blo prou super!

Piknik je zakon! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

19.05.2005, 09:23

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ja viv če nimaš ogromnega trebuha, pol je vse super. Tko da jaz sem bla kar lepo doma, pa sem sedela v svojem kotu, prjatli so pa hodil na obiske..... no ja s tem da je mel moj točno na 30rd skor 40 vročine.... jupi, si bom za vedno zapomnla 30tko.

Drgač bi pa najbrž tud jaz nardila kakšen piknik... oz bolj kakšno veliko kočo pa rd.... pa mogoče tak tematski žur, da bi mogl prit vsi oblečeni, npr v stilu 60tih al pa disko party al pa kakšna podobna zadeva.... tko fajn izpade vse skupi.

clock-img

19.05.2005, 09:23

clock-img

Anonimen

Se sploh ne sponm, če kej drugač kot vsazga druzga :zmeden2: Piknik vem, da smo imel, ker je ravno poleti, kdor je hotu je pršu, drgač pa nič posebnega :ups:

clock-img

19.05.2005, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2005, 11:05

clock-img

neja

pencil-img

764

Jaz sem to prestala lani septembra. Naročila sem hrano iz kitajske restavracije za domov, tako da smo dobro jedli, seveda tudi pili in nasploh je bilo vse ok. LP

clock-img

19.05.2005, 11:10

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Jaz tudi lani septembra....
Je blo zlo lepo,romantično,....:)-:)-
Sem imela glih krizo z mlekom,tko da sem cel dan preležala z tamalo na jošku...moj je pa goste pedenal...:)-:)-:)-

clock-img

19.05.2005, 11:24

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Za 30 let pa hočem okol potovanje sveta:bravo::bravo::bravo:
Moj že špara:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
No ima pa še nekaj let časa, da našpara:)-:)-:)-:)-:)-da se naute pol spraševala od kod nam dnar...špara, špara;):)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

19.05.2005, 12:55

clock-img

Anonimen

Le glej, da bo za povratno našparou :)-

clock-img

19.05.2005, 12:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2005, 14:23

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

al bina , raj nej merka da bo za dve našparov, da nam šla sama:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

19.05.2005, 16:54

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

odvisn kak namen ima. Če ne boš pridna dobiš kar za eno stran :)-

Jaz mislim da bi si tud zaslužla, če dobim fraj vsaj za 3 simbolične dni in lahko grem nekam od doma, na masaže,.... In pustim doma 2 mala otroka in enga velikega (moža)- bom pol pucala 3 lete za njimi.

Neki odbidga bi pa res si privoščila.

clock-img

19.05.2005, 23:46

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Deni pol pa lahko kar skupaj praznujeva! Od kod pa si?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem