writing-img

Praznovanje rojstnega dne

clock-img

14.01.2014, 08:49

clock-img

lery

pencil-img

44

Lep pozdrav. Moja sinova bosta praznovala 6- RD. Do sedaj nista nikoli izrazila želje da bi koga povabila, midva pa tudi nisva vsiljevala. Zanima me, ker si letos želita praznovati s prijatelji,da mi poveste kako vi pripravite praznovanje,mi imamo zelo majhno stanovanje(garsonjero) nimata svoje sobe kjer bi se lahko igrali. Ker si letos to res srčno želita vas prosim za čim več idej. RD bo februarja. HVALAuser posted image

clock-img

14.01.2014, 09:34

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

kakšna igralnica recimo? imajo kar nekaj različnih programov animacij...za zelo različno količino cekinčkov seveda user posted image

clock-img

14.01.2014, 12:42

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Imaš polno variant za praznovanje rd,vseeno iz katerega konca slo si...Mi imamo večje stanovanje ,ima svojo sobo, pa nikoli ne praznuje doma, ker si ne želim imeti na glavo obrnjenega domekauser posted image

clock-img

14.01.2014, 14:12

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Za 6. RD ??????

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

14.01.2014, 16:31

clock-img

pebs

pencil-img

279

http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.otok-sporta.si%2Fpraznovanje-rojstnega-dne-kamnik.html&ei=klfVUuSeNerEyQOGloC4Aw&usg=AFQjCNEjRxUoq72C-Z5zrHrNtvHPoSfcbg&sig2=HmxpW_9IHCjJgkTtDDE01A
Naša punca je praznovala tukaj in so se imeli super. Sicer je cena mal višja, ampak glede na to kaj vse zajema, mi ni blo problema. Pač mal drugač in bolj aktivno praznovanje. Otroc so bli res navdušeni.

clock-img

14.01.2014, 17:33

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

clock-img

17.01.2014, 14:53

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

pozimi - sankanje
poleti - kakšen hrib, pa da je gor koča, da tam pojeste kaj pa je

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

17.01.2014, 15:16

clock-img

livia

pencil-img

2395

Večina družin z majhnimi stanovanji najame kak prostor ali organizirano praznovanje v kakšni telovadnici. Seveda je to kar drag šport.
Lahko se pa kje dobite, pa greste na pohod, iskanje zaklada, sankanje, nogomet,... in potem nekam na tortico.
Dostikrat vidim tudi v McDonaldsu praznovanje.
Odvisno od kod ste in kakšen je budget.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem