writing-img

Prdenje in NE kakanje?????

clock-img

01.06.2005, 10:47

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

ojla

prosim za pomoč...moja 1,5 mesečna punčka je nehala kakati, ima pa vetrove 100 na uro. Že tri dni prdi, kaka pa ne. Se mi zdi, da jaz nič takega ne jem, da bi jo napenjalo, dajem ji malo čajčka pa ne pomaga. Jo pa samo dojim. Kaj narediti?Mislim, da jo matra, ker je bolj nemirna in hoče spati pa ne more.

LP Maja

clock-img

01.06.2005, 10:50

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

a jes veliko mlecnih izdelkov? probaj kaksen dan brez.

clock-img

01.06.2005, 10:53

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

ja ful mlečnih stvari pojem, od jogurtov, sira do mleka.....a misliš da je to krivo????bom poskusla

lp

clock-img

01.06.2005, 10:57

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ojla!

Če je otrok :duda: dojen,je normalno če dnevno kaka 5-6 krat ali pa tedensko enkrat. Tako mi je rekla pediatrinja.

Zakaj pa tolko prdi pa ne vem, mogoče si kaj takega pojedla, pa tebe ne napinja otroka pa ja. Jaz sem prejšnji teden jedla ananas, pa v ponedeljek tudi, pa je mojega sončka :duda: tko zvijalo. Mama je bila poredna:ups: :ups::zmeden2:, pa če mi je tako dober ananas.

Lep dan še naprej, zdajle pa bom uživala pri kavi :kava:

Čao!

clock-img

01.06.2005, 11:05

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

fipi, kok pa je tvoj :duda: star? meni je tut ananas ful dobr in ga jem zdej že dva dni:zmeden:
bom nehala in vidla kaj bo..

hvala
lp maja

clock-img

01.06.2005, 11:38

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Maja Z, pri nas je bilo (in je še tako). nekje pri enem mescu je začela kakati na 7 do 10 dni (parkrat celo po 14 dni kakala). prdela je pa ko taveliki dedci. je tudi samo (še vedno) dojena. pediatrinja je rekla, da je to povsem OK, če je otrok zadovoljen, ma apetit, nima napetega in/ali trdega trebuščka, nima vročine in veselo prdka. prebava naj bi se kasneje uredila z uvedbo goste hrane. bo pa treba pazit, da ne bo jedla samo stvari, ki zapirajo (banana, korenčke, rižek).

če bo kaj bolje, ti sporočim v kratkem, ker nameravamo kmalu začeti jesti kot taveliki;)

clock-img

01.06.2005, 11:56

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ojla!

Maja Z moj sonček :duda: je včeraj bil star 2 meseca :bravo::bravo:. Do sedaj sem opazila, da ne smem jesti ananas :((, pa nikakor dosti ne mleka in mlečnih izdelkov. Kakšen kozarec mleka, pa malo sira na pici ne povzroči vsaj mojemu sončku :duda: krče.
Pa tudi čokoladi se morem odpovedati :( (no majhen košček lahko).

Nič zato, da vsega ne smemo jesti, bomo vsaj shujšali :):).

Čao!

clock-img

01.06.2005, 21:24

clock-img

Anonimen

Moja Maša po deset dni ni šla kakat,prdela je pa huje kot dedi:)-
Bila je tudi samo dojena.Ko enkrat ni šla dvanajst dni,jo je pretipal pediater in videl da ni nič zamašeno in tudi trebušček je imela mehak.
Nč bat,vse porabi za rast in ima malo izmeta;)

clock-img

02.06.2005, 17:14

clock-img

sabini

pencil-img

466

punce kaj pa sladoled a to tud lahk malčke napenja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem