cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prdko...

clock-img

28.12.2006, 08:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, danes ponoči je bil naš mali pravi prdko...je sicer bedel, nič ni jokal, ampak vsake toliko je prdniluser posted image kot pravi ded!!! Pa me je kar malo zaskrbelo - ko sem ga previjala, pa kakeca ni bilo nič več kot ponavadi.
Ali tudi vaš škratje prdijo???

clock-img

28.12.2006, 08:58

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

hvala Bogu, da prdi....zrak mora ven, drugače boli trebušček. Tudi naša frajerka fuuul prdi....včasih se prav čudim, kako lahko iz take male riti pride tak zvokuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.12.2006, 09:00

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja tudi, kot stari deda.user posted image

clock-img

28.12.2006, 09:10

clock-img

SAJA

pencil-img

93

O da bi ti slišala našega.Če je to že zdaj,kaj šele bouser posted image .Če ga maš v naročju,se kar ustrašiš!Ni kaj vse je podedovanouser posted image !

clock-img

28.12.2006, 09:19

clock-img

Anonimen

Pusti revčak človečka naj prdi po mili voljiuser posted image user posted image Pol zdravja je v tem.user posted image
Naj gre ven vse kar dela krče.

clock-img

28.12.2006, 09:24

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

veš kako pravijo? NAJPREJ ZDRAVJE, POTEM KULTURAuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.12.2006, 13:54

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image user posted image
No, saj nisem mislila, da je naš mali nekulturenuser posted image user posted image
Samo meni je blo bolj - kaj sem jaz takšnega pojedla, da mali tolk prdiuser posted image
Je pa res logično in hvala bogu, da prdi in ga potemtakem posledično manj zvijauser posted image user posted image
Ampak ga res spusti kot stari dedauser posted image user posted image

clock-img

28.12.2006, 18:16

clock-img

domci

pencil-img

376

Joj ne sprašuj.Ravno včiraj ob treh zjutraj sva z možem skočila na noge sva že misnila,da se je podrla posteljica od malega, pa je na srečo samo prdnil je kar zabobnelouser posted image user posted image user posted image . Včasih sploh ne moreš verjet kako taka mala ritkica naredi takšen zvok. Pa kako so luštni, ko ropota me takole gledauser posted image potem pa ko je vsega bobnenja konecuser posted image user posted image res se nasmejimo...

clock-img

28.12.2006, 21:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.12.2006, 21:28

clock-img

sonchica

pencil-img

423

naš mali ga tudi redno prdne tak da včasih kar nemorem vrjeti in mojega vprašam če ni to on bil user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2006, 21:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

itak user posted image

če jo imaš v naročju kar roka zapeče user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

28.12.2006, 22:28

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

veš kako pravijo? NAJPREJ ZDRAVJE, POTEM KULTURAuser posted image

Se strinjam!

clock-img

28.12.2006, 22:38

clock-img

lolipop

pencil-img

380

IZVIRNO SPOROČILO: domci

Joj ne sprašuj.Ravno včiraj ob treh zjutraj sva z možem skočila na noge sva že misnila,da se je podrla posteljica od malega, pa je na srečo samo prdnil je kar zabobnelouser posted image user posted image user posted image . Včasih sploh ne moreš verjet kako taka mala ritkica naredi takšen zvok. Pa kako so luštni, ko ropota me takole gledauser posted image potem pa ko je vsega bobnenja konecuser posted image user posted image res se nasmejimo...

Ha, ha. Tudi mene je enkrat zbudil s svojim rafalom. Prve tri mesece je metal petarde kot nor. Pol se je pa prebava uredila (beri: ni imel več krčev), in z njo njegova rita. Ne moreš verjet, kaj takšen mali sproducira.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

30.12.2006, 20:28

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ah, to je le dobro. Če prdi je samo dobro, da ne tišči odvečnega zraka v sebi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem