writing-img

Preživnina

clock-img

12.10.2005, 21:26

clock-img

Anonimen

Zanima me, ali morata starša ob rojstvu otroka in ko ne živita skupaj, dogovor o preživnini skleniti na centru za socialno delo ali ga lahko skleneta sama sporazumno in ga pošljeta na center oz. baje celo "v pregled" sodišču?

clock-img

12.10.2005, 22:06

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Sporazum mora nujno potrdit sodišče. Lahko ga skleneta pri CSD in pošljeta na sodišče. Tam vama pomagajo, čepa znata sama, pa ni treba na CSD!

clock-img

13.10.2005, 08:03

clock-img

Katyj

pencil-img

61

Na centru se morata zglasiti samo toliko, da se dogovorita glede stikov. Po novem je od lanskega maja potrebno sporazumno preživnino (vlogo) oddati na sodišču, koleki 1900, in potem obravnavajo. En izvod potem pošljejo na CSD, kjer te potem obveščajo enkrat letno o valorizaciji preživnine. Letos je bilo slab procent. To obvestilo dobiš ti in on.
Vsaj pri naju je bilo tako. Jaz sem poklicala in smo se dogovorili za preživnino in stike. Tisti dopis sem pa dala zraven vloge na sodišče. Kako je pa če se sam sporazumno določiš preživnino in oni dobijo od sodišča, če te potem oni kličejo glede urejanja stikov tega pa ne vem.
LP K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem