writing-img

Preživnina in ...

clock-img

14.11.2005, 17:12

clock-img

Anonimen

Zanima me ali je potrdilo iz občine o skupnem gospodinjstvu dovolj, da nehajo obveščat, ali more bit potrjeno od notarjauser posted image

Ker kolegica je bila samohanilka, zdaj sta s fantom pobotana in se bosta prijavla skupaj, tako , da prosim za info!!!user posted image

clock-img

14.11.2005, 19:10

clock-img

Anonimen

Mislim, da bi moralo biti to potrdilo dovolj, saj je to uradno potrdilo. Za vsak primer morda še lastnoročno napisana izjava o tem, kako je do tega prišlo (dostavljena na CSD), za katero pa dvomim, da je potrebno, da bi bila notarsko overjena, saj sta morala vse povedati že na upravni enoti in je potrdilo dovolj. Potrdilo pa mislim, da je treba dostaviti tja, kjer se je določala preživnina, torej zdaj na sodišče. Oni naj bi pa potem obvestili CSD. Se mi zdi.

clock-img

15.11.2005, 12:50

clock-img

nikkita

pencil-img

10

Za vsak primer morda še lastnoročno napisana izjava o tem, kako je do tega prišlo (dostavljena na CSD), za katero pa dvomim, da je potrebno, da bi bila notarsko overjena, saj sta morala vse povedati že na upravni enoti in je potrdilo dovolj. Potrdilo pa mislim, da je treba dostaviti tja, kjer se je določala preživnina, torej zdaj na sodišče. Oni naj bi pa potem obvestili CSD. Se mi zdi.

ja, se strinjam....itak jo bojo najbrž klicali na CSD na "izčrpen" pogovor, (sej ne zarad drugega-zaradi njihove radovednosti) pa izjavo bosta najbrž morala na CSD- ju podpisati....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem