writing-img

Prebavne motnje?!

clock-img

25.01.2005, 18:44

clock-img

Cuketa

pencil-img

30

Prosim vas, naj mi katera pove če je kaj narobe če imam prebavne motnje-driska:)- (PDP imam 14.2.).A naj se najavim pri zdravniku? Pred tem sem jih imela že 2x pa je po enem dnevu šlo mimo (stroga dieta prepečenec pa suhi riž-BLAKS;)).
Fajn mi bodte pa božajte bušije:zajcek:

clock-img

25.01.2005, 19:18

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Ne da te strašim ampak jaz sem imela pri drugem porodu 4 dni pred porodom prebavne motnje z dristko... Ker je bilo več kot 2 tedna do mojega PDP si nisem kaj dosti ukvajrala s tem, ker sem mislila da
so pač navadni prebavni problemi.. Pa sem klicala v porodnišnico pa so rekli, da lahko da se pač kaj pripravlja... in se je po 4 dneh prebavnih motenj mi je začela odtekat voda in dobila sem popadke.... Tako da lahko, da se tudi pri tebi že kaj pripravlja;).. Veliko sreče in ena :rozica: zate in za tvojega:angel:...

clock-img

25.01.2005, 19:50

clock-img

lenika

pencil-img

6143

To pa sem že velikokrat slišala, da so prebavne motnje v devetem mesecu nosečnosti lahko znak za začetek poroda.

clock-img

26.01.2005, 07:36

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem imela pa prebavne motnje isti dan, ko sem šla potem rodit!:)

Ker imaš PDP že kar blizu, je res možno, da se že kaj pripravlja!

Čim lažji porod ti želim in zdravega :duda:!

lp

clock-img

27.01.2005, 20:05

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

pravkar sem spraševala punce na 9.nebesa o tem.
Ja sem tudi jaz vrala o tej težavi, samo nažalost tudi mene tre:(

Jaz imam že kar nekaj dni pravo dirko da pridem do WC ker pa imam predviden datum poroda šele 8.3 ne verjamem da je to res to čeprav imam vmes tudi že kar močne popadke (ampak na žalost neprave)

Upam da bo res kmalu vse za menoj pa čeprav malo prej.

Lp mala maja 34t

clock-img

28.01.2005, 12:39

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Malamaja, prebavne motnje so lahko reden spremljevalec v zadnjih dveh mesecih, ko že na vse konca plod pošteno pritiska.

clock-img

16.01.2006, 01:59

clock-img

Anonimen

Kaj pa jest? Mam drisko pa sm u 29 tednu. Kaj nej nardim.

clock-img

16.01.2006, 01:59

clock-img

Anonimen

Pa ze ful velik dni traja pa noce neht.

clock-img

16.01.2006, 16:28

clock-img

AishaM

pencil-img

147

Zanimivo. Sama imam PDP 11. 2. in me že dva dni prav tako mučijo prebavne motnje in občasno tudi slabost... Morda pa so to res prvi pokazatelji, da bo user posted image  kmalu tukajuser posted image .

clock-img

17.01.2006, 15:55

clock-img

Anonimen

jaz sem mela prebavne motnje  v 37 tednu in sem mislila da bom že rodila pa se je nato izkazalo da je bila viroza.
prišel je čas virozuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem