writing-img

Prebavne težave?!?!?

clock-img

22.07.2006, 11:59

clock-img

Anonimen

Povejte mi, ali ima katera podobne težave s prebavo v teh poletnih mesecih. Sicer nisem sigurna, če je to sploh povezano z vročino, a ker se mi to dogaja ravno poleti, ne vem več.
Če mi je zelo vroče, da se mi zdi, da kar pregorevam, ponavadi v trenutku dobim drisko. Spremlja jo pa tako čudno pekoča bolečina v trebuhu, kot da mi je notri vse zavrelo. In potem ponavadi kar teče iz mene. Včasih se pojavi samo to "šraufanje", ko pridem do WC-ja pa nič. Zdaj imam že cel teden drisko, jem Linex in ful pazim pri hrani. Če pojem kak paradižnik ali lučko, imam v trenutku spet težave. Moram pa omeniti, da sem tudi sicer bolj nagnjena k driskam kot pa zaprtju, s tem nisem še imela pravih težav, razen enkrat v času nosečnosti.

Ali mislite, da je možno,da vročina vpliva tako na telo? Naj torej celo poletje pazim, kaj jem in si ne smem privoščiti hladne in osvežujoče hrane?user posted image

clock-img

22.07.2006, 12:03

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

men se to sliši tako, kot da si si črevo prehladila. probaj se izogibat močnim jedem (težko prebavljivim), pa tud močno začinjenim in hladnim pijačam. mogoče bo pol kaj boljš.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem