writing-img

Prebujanje....

clock-img

05.05.2005, 16:20

clock-img

sergeja26

pencil-img

164

Mali:modri: mi je že lepo spal celo noč (5-6 ur v kosu, sva se podojila, pol še 3 urce, ziza in še kaki 2 urci), zaden teden pa ne vem kaj dogaja;
Namreč zaspi okoli 10h ali pa 11h zvečer, se čez 2 urci predrami, ga podojim, spi cirka 3 ure, spet pokonc, čez 2 urci isto... krči ga ne dajejo,...:zmeden2::zmeden2:
Dlesni ga mučijo že cirka 2 meseca, si ves čas roko tišči v usta...mislite da bi lah zobki v kratkem ven pokiukali? Se mu kaj takega sanja?...

Čisto sem out od tega nočnega vstajanja (3-4x)...:zaspan::zaspan: Upam da se mu povrne kmalu sladek spanec,kot ga je že bil navajen (in mamica tudi)
Mimgrede star je 5,5 mesecev

lp, sergeja:rozica:
upam da preženemo tudi dežek

clock-img

05.05.2005, 16:23

clock-img

total

pencil-img

4453

Tudi mi smo zadnja dva dni čisto aut,ne spimo tako kot je treba,tečni čez dan,sam upam da bo kmalu to minilo in da bo kašen zobek pokukal ven:zmeden:

clock-img

05.05.2005, 16:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.05.2005, 17:31

clock-img

špelica

pencil-img

256

Tudi pri nas ni še nič boljše, ponoči se zbudi tudi sedemkrat in joče v spanju, pol pa zaspi nazaj v roku 10 min, ampak me zbudi, tako da sem celo noč na obroke! No, proti jutru ga še nahranim, pa vseeno ne traja več kot 2 uri.Katastrofa.Me zanima koliko časa traja, da pride zobek ven. Imamo 7,5 mesecev.:(:((

clock-img

05.05.2005, 21:07

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mu nebi ponudila za večerjo mlečno žitne kaše?

:muca:

clock-img

05.05.2005, 22:36

clock-img

sergeja26

pencil-img

164

hmmm... Mlečno kašico bi mu rade volje ponudila, pa ne pokaže preveč interesa za to; očitno mu še ne diši kaj extra- samo mlekec...:)- mu poskušam uvajati počasi tudi kašice- rodil se je slab mesec prehitro- a nama uspe pojesti samo kaki dve žlički maximum...
Misliš, da se zarad lakote zbuja?
Hmmm... glede na to ko se zbudi mu ga pristavim k joški in le malo "požnudla" :duda: ter zaspi nazaj...
Ne vem no, upam da je samo obdobje tako...:zmeden2:

lp

clock-img

06.05.2005, 09:01

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljena!

Kaj pa, če mu ponudiš samo dudo in ga poskušaš tako uspavati nazaj? Očitno lačen ni, če samo malo povleče in zaspi nazaj. Midva se ponoči več ne hraniva, pa je Samo le dva dni starejši od tvojega sinka. Če se ponoči zbudi, mu ponudim dudo, malo po ritki potapkam, pa zaspi nazaj. Zaenkrat. Moram trikrat potrkat...

LP

Pi-kica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem